Normális az olajfogyasztás?
hengerfej tömítésnek mi köze az olajfogyasztáshoz?
minél "vastagabb" olajat teszel bele annál kevesebbet fog enni belőle, mivel a nagyobb viszkozitás miatt a pici réseken kevesebb bír átszivárogni... pl egy 25w50-es olajból kb semmit nem enne, viszont télen nem tudnád használni, mert annyira sűrű a mínuszokban hogy nem tudna kenni, persze van köztes út is...
én kipróbálnám ezt:
amúgy a gyertyákat is meg kéne nézni, nem-e feketék, az is jelezi, hogy olajat éget-e a motor
Kedves autóreszelő itt előttem. Ugatni csak te szoktál, meg a kutya. Egy talicska tengelyének a megzsírozásán kívül más járművel kapcsolatos szakmunkát rád bízni felelőtlenség. Én írtam azt, hogy a tizede is sok lenne, és fenntartom az állításomat. Menj el inkább patkolókovácskak. És nem 15 éves vagyok, te k*cs*g.
Kedves autótulajdonos. Lehet hogy a kocsid azért került ilyen állapotba, mert az elttem szólóhoz hasonló barm*k szerelték eddig, akiknek minden rendellenességre azt mondják, hogy "jó az úgy", meg hogy "ez nem hiba, hanem ez ilyen". Mindenképpen járj utána.
És egy jó tanács, hogy kikerült az ilyen kártékony véglényeket: csak olyan szerelővel szereltess, aki tud pontos időpontra fogadni, és a szerelést meg lehet várni, végig lehet nézni.
Az elmúlt 25 évben csak ilyen szerelőkhöz hordtam az autókat, mind rendes szakember volt. Gondolom a fenti "szakember"-nél ilyet nem lehet kérni, mert esetleg az ügyfél látná az a fertelmes barbár gányolást, amit az úriember szerelés címén végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!