Ültetett autókról vélemény? Az autók tulajdonosairól?
Nekem is ültetett autóm van. Egy Honda civic eg. Porig van rakva, de tényleg kb. 5-6 cm-re van a földtől.
Nagyon jó érzés ilyen autóval járni, hiszen nekem ez a a mániám :)
Ültetett autóm van ugyan de én nem ültettem volna meg csak így vettem már én is.
Jól néz ki jó az úttartása de brutális vele parkolni és ha belefutok egy kátyúba olyan érzés mintha gumikalapáccsal ütnék a padlót.
AIRRIDE a megfelelő megoldás és akkor lehet útnak megfelelően állítani a hasmagasságot. Nem sokkal drágább mint venni ültetőrugót meg hozzá való lengéscsillapítót.
Minden roncsba beépíthető. 2 kilóba megáll a gyári is.
Lada 2105-öm van. Aterimotorsport csinált nekem állítható futóművet, úgyhogy most teljesen le van ültetve, gyári acélfelnik kiszélesítve, golf 1 sárvédők, havassy motortuning. Matt zöld festés és az első kerékívnél cápa száj minta és egy vfts hátsó szárny van fent.
Nagyon jól megy a 120 lóerővel, amit tuningoltunk rajta+ a feszes futómű nagyon élvezhetővé teszi a vezetést.
Hasonló kinézetű, csak az enyémnek van lökháritója és a lámpa nem fekete, meg van cápa minta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!