Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ültetett autókról vélemény?...

Ültetett autókról vélemény? Az autók tulajdonosairól?

Figyelt kérdés
Nem RAR, hanem igényes munkákra gondolok amik szépen le vannak fényezve krómozva, olyan mint bármelyik másik autó csak épp kicsit alacsonyabban fekszenek az úton mint a többi autó és karcolják az aszfaltot
2013. júl. 4. 23:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
70%

Én egy ültetett Vento-val karcolom az aszfaltot, eleje 5 centire van a földtől. Ha városban járok már van egy útvonaltervem. De ha sietek akkor se tudok sietni :))

Ez így jó, ez egy életérzés. Kicsit a megszálottság felé hajlik, hogy na még egy kicsit lejjebb, még egy kicsit és a végén azt veszed észre, hogy az ötéves kisgyerek átlát a kocsi teteje felett. Ez nekem felemelő érzés.

2013. szept. 16. 18:25
 12/39 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ mag a stílus nekem tetszik, csak pont ez a baj, hogy a magyar utakon nem nagyon lehet sajnos közlekedni..képet esetleg tudnál küldeni az autóról? ment s zöld kéz :)
2013. szept. 16. 19:18
 13/39 löncskonzerv ***** válasza:
90%

Nekem g2 van megültetve és óvatosabban közlekedek vele,

de kárpótol az hogy ahol eddig 70-el kanyarodtam most megy a 100 is, meg persze jól néz ki.

2013. okt. 16. 18:51
 14/39 A kérdező kommentje:
löncskonzerv tudnál képet küldeni? köszönöm a választ :)
2013. okt. 16. 20:42
 15/39 anonim ***** válasza:
92%

"A fent leírtakról függetlenül tetszenek az ültetett autók, csak az a baj, hogy szerintem nem ér meg annyit, hogy aztán mindig arra figyeljek, hogy mikor és hol ér le az autó alja."

Minél jobban lent van,annál jobban vigyázol rá! És az nem árt ha megtanulsz vigyázni az autódra :)

2013. okt. 25. 22:25
 16/39 anonim ***** válasza:
31%

Nekem az a véleményem, hogy irtó bután néz ki és sok értelmét sem látom.

Ha a jobb úttartás a cél, akkor tessék szépen bele gyárilag rendelni elektronikusan szabályozható lengéscsillapítást. Ha használt autóról van szó, akkor eleve ilyet keresni.

Ja, hogy az drága, mert csak 200.000 a komplett kocsira a keret?! Akkor ne bojrészerkedjünk, ennyi pénzért örülünk hogy van négy kereke és megy! Az ilyen öreg autókon szerintem inkább szánalmasak az ilyen utólagos látszatmegoldások.

(Le lehet pontozni, nekem akkor is ez a véleményem.)

2013. okt. 26. 07:38
 17/39 anonim ***** válasza:
59%

Kedves utolsó.

E30-as BMW-m van. Mondhatni, sportos. Mégis vettem bele sportfutóműt mert így szebb, ha alacsony. Hidd el nem egy 200e-es autó volt és nem néz ki bután alatta. Nem abból kel kiindulni, hogy vesz a kisrác egy suzukit, megveszi a legolcsóbb ültetőrugót és akkor ő már milyen menő. Vannak szépen megépített autók is. Egy ültetés-felni kombó sokat dob a kocsi kinézetén. Magyarországon is vannak igényes darabok.

Tessék csak megnézni facebookon a 819 Company vagy a Backyard Garage oldalát.

2013. okt. 26. 08:51
 18/39 anonim ***** válasza:
49%

Nem írtam, de akinek nem inge, természetesen ne vegye magára.

Ez természetesen más kategória. Csak az ilyen utólagos átalakításoknak sem vagyok nagyon híve. Lehet hogy igényes, meg minőségi alkatrészből, szakszervizben építtetted be, de akkor mért nem eleve sport futóművel rendelted?

2013. okt. 26. 11:28
 19/39 anonim ***** válasza:
Nem újonnan vettem az autót. Ha gyári sportfutóművel akartam volna venni, akkor egy m3-ast kellet volna, hogy vegyek az pedig elég drága :).
2013. okt. 26. 12:40
 20/39 löncskonzerv ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy mi a probléma az ültetett autókkal,

akinek tetszik, belerakja és élvezi(többek között én is).

Az pedig,hogy vegyen bele elektromosan állítható futóművet,

nem egy túl életképes ötlet.Legalábbis ebben az országban.

2013. okt. 26. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!