Szerintetek ha nyitnék egy kipufogó rendszer építö műhelyt, csak saválló, rozsdamentes anyagból, menne a vállalkozás?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 18:55
11/13 anonim válasza:
Idehaza feketén veszel 40-50 ezerért a rosszabbik minőségből amit 25-ért töltenek újra pappír nélkül.
Szépek a varratok!
Viszont valamit egyből észrevettem :)
Kesztyű :)
Én ha anélkül hegesztek akkor olyan szaga van tőle a kezemnek amit nem lehet lemosni ...Én ezért vettem olyan bőr kesztyűt ami kellően vékony(guide) és nem zavaró.
És sima üvegessel hegesztek mert ezek az automata pajzsok legyen az 100ezres is mind rosszak,bár avihoz jó mert a gyújtó ív besötétíti ha kis amperral indítod a hegesztést és van felfutása.
12/13 A kérdező kommentje:
guide kesztyűm van nekem is, itt pont nem viseltem.
a pajzsom egy felső kategoriás Miller Digital Elite. nincs vele gond
2013. jún. 25. 22:11
13/13 A kérdező kommentje:
ja és még valami, plusz 40 fok volt mikor a kép készült. legszívesebben a gatyámat is eldobtam volna
2013. jún. 25. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!