Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ha nyitnék egy...

Szerintetek ha nyitnék egy kipufogó rendszer építö műhelyt, csak saválló, rozsdamentes anyagból, menne a vállalkozás?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Háát, nagyon necces, esetleg úgy alakulgatna ha autó motorhoz készítenél, és először olcsóbb áron jó minőséget.

Ha külföldre is eltudnád juttatni a nevedet, akkor egész biztosan lenne megrendelésed

Mert lássuk be Magyarország nem ilyen üzleteknek van kitalálva, nyugaton van lóvé, és nem sajnálják ilyesmire a pénzt.

2013. jún. 25. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy normális munkát tudnál-e kiadni a kezed közül elfogadható áron, valamint hogy lennének-e vevőid.

A te képességeiddel nincsenek tisztában a fórumozók, én sem, szóval senki sem tudja:)

Kereslet van-e rá? Nem tudom...ez egy annyira pici részegysége a tuningolásnak, hogy nem hiszem, lenne rá elég nagy kereslet. Vag ynagyon-nagyon profi munkát kellene csinálnod nagyon drágán. Mert akkor bár kevesebb megrendelésed lesz, de meg fogsz tudni élni.

Mint mondjuk Becsei Áron. Ő egyedi órákat a saját kezével épít az elsőtől az utolsó csavarig, minden részt kézzel készít. Igaz, hogy egy évbe telik minimum, mire elkészül egy darab, de az minimum 30ezer EUR(!)-ba kerül. Így meg lehet csinálni.

2013. jún. 25. 19:11
 3/13 A kérdező kommentje:

ittvan a saját autóm rendszere, amit én építettem,döntsétek el ti, hogy milyen minöség

[link]

2013. jún. 25. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet megnézni. Amúgy engem érdekelne :) persze ártól függően
2013. jún. 25. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

nezzetek az egesz albumot

2013. jún. 25. 21:06
 6/13 A kérdező kommentje:
2013. jún. 25. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen hegesztesz szép munkák :)
2013. jún. 25. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Hy!

Szerintem menne is meg nem is.Kockázatos,elsőrész azért mert nem egy olcsó dolog,másrészt az átlag ember megveszi az utángyártott kipufogót és lecseréli mert ez a legolcsóbb megoldás.Ha ugyan az a kipufogó rozsdamentesből adod legalább az utánygártott árának vagy 10xeresén kell hogy add hogy keress is vele,mert nagyon drága nyersanyag,akármivel nem hegesztheted(drága az argon is).

Szal ha megkeresnek akkor azok gazdag emberek akik általában nem nagyon szeretnek fizetni semmiért(nem mind ilyen csak a nagyja).Ezzel talán akkor járnál jól ha egykét típusra csinálnál sablont és tömeggyártásban eltudnád passzolni kereskedőházaknak,mondjuk besétálnál vele mondjuk a mercigyárba vagy ilyenek.

Amúgy nem rossz ötlet,de kockázatos.Ha nincs benne sok pénzed akkor hajrá!

2013. jún. 25. 21:16
 9/13 A kérdező kommentje:
kosz a dicsereteket!
2013. jún. 25. 21:21
 10/13 A kérdező kommentje:
a tömeggyártás nem nyerő. a sárgák árai mellett a nyersanyag ára sem jön ki. amúgy az argon elég olcsó minállunk, (románia) nincs 10000 forint egy nagy palack megtöltése.
2013. jún. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!