Milyen egy elsősegély vizsga?
Ahogy még emlékszem a baba levan fektetve ,,mi történt magával" segélykérés jön utánna ,,valaki hivjon mentőt újraélesztés fog következni" elkezded befejezed és utánna ha jól emlékszem 1 vagy 2 tételt húzol azon kérdések vannak.
Vegyes kérdések nekem az egyik,hogy megyek 1 ismerősömhöz és bent van a garázsban a kocsi jár, a garázs bevan zárva az ismerős nemválaszol. Mit kell tenni ...de elvileg lehetnek vérzés fajták és ilyen kérdések,illetve lehet még olyan ahol bekell mutatni 1-2 dolgot pl stabil oldalfekvő helyzetet, ilyent csak akkor ha többen mentek egyszerre be.
Az egész vizsga-folyamatból ez a legkönnyebb rész(ha jogsihoz kell). Mi körülbelül 15-en voltunk bent egyszerre, jelentkezéssel mentünk ki, és el kellett mondani, hogy mi van a tételünkön.(az utolsó órán húztunk tételt, amin két szituáció volt ha minden igaz, és el kellett mondani mit tennék a sérülttel) Csupán elmondtam a lapról amit kellett, bemutattam hogy hogyan fektetném a sérültet, és mehettem a dolgomra.
Gondolom a nagy sietség okai közé tartozott a biztosok fél óra késése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!