Hogyan zajlik az elsősegély vizsga, a tiétek hogyan zajlott?
Befizettem a vizsgadíjat,nagyjából ennyi.Másnaposan mentem,le sem bírtam volna hajolni..
Az oktatásokon nem is vettem részt,volt jobb dolgom is.
Ma voltam.
Alapból kellett egy újraélesztés, abba kicsit bakiztam de nem volt súlyos. Nekem kellett egy stabil oldalfekvést amit másképp csináltam meg ahogyan tanítják, de elfogadták. Ezt tanultam még nagyon régen katasztrófavédelmi versenyek még ált. sulis koromban. :) Meg még volt két feladat, egy CO mérgezés garázsban, meg egy hasi fájdalmas fektetés.
Értem köszi! :)
Az én vizsgám holnap lesz, szorítsatok. :)))
Sikerült. Nagyon könnyű volt, nem is értem hogy miért izgultam ennyire. :))) 14-en voltunk, és mindenkinek sikerült. :)
De tény, hogy én húztam a legkönnyebb tételt. (Garázsban, járó motor, szén-monoxid mérgezés.. mit kell ilyenkor csinálni) + Újraélesztés a babán, és ennyi volt. KB 5 percig tartott egy embernek a vizsga. :)
Akkor majdnem ugyan az mint nekem. :)
Már tűkön ülök, alig bírom kivárni, hogy jöjjön a postás a jogsival. :D Már 2 hónapja megvan a forgalmi (nov 21) csak utolsó ZH-k voltak meg vizsgák, és így nem tudtam elmenni eü vizsgára. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!