Jogosítványhoz kellő elsősegély vizsga milyen nehéz?
Figyelt kérdés
Milyen a vizsga menete?Mit kérnek mindenképpen?A húzós résznél mik szoktak lenni?2012. szept. 8. 23:12
1/3 anonim válasza:
Ketten mentek be, be kell majd mutatni a stabil oldalfektetést, aztán szívmasszázs a babán + lélegeztetés, ha jól megy, néhány nyomás után leállítanak. Utána kell húzni egy tételt, többnyire olyan feladatok vannak, hogy le van írva egy baleset és el kell mondanod, hogy mit csinálsz a sérülttel (mindig úgy kezdd, hogy biztosítod a helyszínt, és értesíted a mentőket), ha valami olyan sebe van a sérültnek, amit be kell kötni, akkor adnak gézt és be kell mutatni a kötözést a párodon, akivel bementél. Ennyi. Nem túl nehéz. Én kb. másfél éve voltam, bementek előttem egy csomóan, de csak egy srácra emlékszem, aki megbukott.
2/3 anonim válasza:
Én 2000 ben csináltam annó 13 évesen :D Egyszer meg is buktattak 57 es tétel volt azt hisszem "Mit kell tnni ha autóbuszmegállóhelyen egy személy összecsuklik?" Én stabilan akartam oldaltfektetni.. pedig csak le kelett volna fektetni, és mentőt hívni ennyi.. :D
Mind1 már régen volt el is felejtettem az egészet! :)
Elégszigoruak voltak velem annó 2000 ben is.. szal most milyen nem tudom lehet hogy mostmár kivágnának engem is . :D
De a felettem lévő jól írta le a dolgokat KB erről szól :))
F/25
3/3 anonim válasza:
Én kb. 3 hete voltam, csak az újraélesztést kellett bemutatnom és kaptam egy kérdést (mit teszel artériás vérzés esetén?), de ezek a tételek fent vannak a neten, olvasd el őket és menni fog.
Én 10 percet töltöttem bent, ne félj tőle, menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!