Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan aki megbukott...

Van itt olyan aki megbukott elsősegélyen? Ha igen mi volt a hibád?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem viszont haverom akivel ráadásul együtt vizsgáztunk megbukott, mert nem tudta a babát annyira megfújni hogy a mutató kimozduljon. A technikája volt rossz, de hát nem is gyakoroltuk, csak egyszer kellett megpróbálni egy ősrégi mutató nélküli babán.
2013. márc. 19. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Előttem srác azon bukott hogy nem tudta hogyan kell leellenőrizni hogy van-e törés a balesetből (vagy ránézésre vagy érintéssel).
2013. márc. 19. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem tudom hogy mentem át,igazából magára a vizsgára sem emlékszem,kissé aznapos voltam.

Viszont az egyik volt barátnőm megbukott,vicces sztori volt,de már nem emlékszem rá hogyan,lehet másnapos voltam mikor mesélte..

2013. márc. 20. 01:56
 4/6 anonim válasza:
100%

ÉN CSAK ANNYIT TUDOK HOGY AZÉRT BUKTATOTT MEG AZ IDŐSEBB SZŐKÉSHAJÚ NŐ,MERT NEM ADTAM NEKI 5000 FTOT.

aZT MONDTA HOGY ÍGY ÁTENGED,DE NEM VOLT NÁLAM ANNYI PÉNZ,EZÉRT MEGHÚZOTT.

PEDIG TUDTAM MINDENT,EGY KIVÉTELÉVEL.

EZ A CSEPELI KÖZPONTBAN VOLT.ADY ENDRE UT 61-63

OLYANOK ÁTMENTEK,AKIK SEMMIT SEM TUDTAK,HELYETTÜK Ő MONDTA A VÁLASZT,

SZÉGYEN A VÖRÖSKERESZTRE NÉZVE ,HOGY ILYEN KORRUPT MAFFIA MŰKÖDIK CSEPELEN...

2013. ápr. 8. 18:13
 5/6 anonim válasza:
100%

jA ÉS MÉG CSAK ANNYIT HOGY AMIKOR KIJÖTT A SRÁC,AKINEK SEMMILYEN TANFOLYAMA,ILLETVE TUDÁSA NEM VOLT, ÉS AZT MONDTA,HOGY REMÉLI NEM TALÁLKOZIK SÉRÜLTTEL,MERT NEM TUDNÁ MIT KELLENE CSINÁLNI VELE.

NA ÉS ILYEN ÁTMENT.

én átnézném azokat,akik megkapták a vizsgát.

Inkább leszek tisztességes,de legalább megvan a tudásom.

2013. ápr. 8. 18:16
 6/6 anonim válasza:
100%
haverom azon bukott meg h nem hivott segítséget újraélesztésnél, 1 másik mg azért mert nem kérdezte meg h biztonságos-e a helyszín meg nem rázta meg a babát
2013. máj. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!