Elsősegély vizsga? (FONTOS LENT)
Figyelt kérdés
Mit nézzek át ? Pénteken lesz2013. jan. 21. 21:56
1/10 ßđkan válasza:
Nézz át mindent, mert két tételt fogsz húzni, az akármi lehet...
Inkább menj biztosra, mert vizsgabiztos függő....
De ha a füzetet amibe, írtál azt elég, ha átnézed...
SOK SIKERT!!!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Nem irok senkibe kresszen ugy átmentem hogy nem jegyzeteltem könyvet olvasgattam táblákat megtanultam meg teszteltem
2013. jan. 21. 22:05
3/10 anonim válasza:
Az egészet kell tudni!
Iszonyatosan minimális az anyaga már így is és bármelyik előfordulhat az életben. Jobb, ha nem ott derül ki, nem tudod mit kell csinálni...
4/10 anonim válasza:
Szerintem is nézd át mindent! Nekem ma volt a vizsgám és sikerült! Csak a szén-monoxid mérgezésről, és a mérgezett ellátásról kellett beszélnem, és a hasi fájdalmas beteg lefektetéséről. + a babán kellett bemutatni az újraélesztést! Annyira, de annyira normális volt a vizsgáztató hölgy, hogy hihetetlen! Mindenkinek olyan vizsgabiztost kivánok! :) Aki nem tudta, annak segített, elmondta hogy mit kell csinálni, és átengedett mindenkit. Viccelődött, nevetgélt, nagyon aranyos volt. :-)
5/10 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is hölgy lesz nem férfi de megbuktatatnak ha mondok pár dolgot segítséggel?
2013. jan. 23. 22:06
7/10 A kérdező kommentje:
Meg lett majdnem megbuktam mert az újra élesztésnél nem hajtottam hátra a fejét a bábunak meg lassan csináltam de próbálkozhattam még egyszer és ugy már sikerült
2013. febr. 2. 11:16
8/10 anonim válasza:
Grat. A lényeg hogy sikerült :)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen
2013. febr. 2. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!