Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell le tennem elsősegély...

Kell le tennem elsősegély vizsgát vagy kapok valami felmentést alóla?

Figyelt kérdés
Egészségügyi szakközépiskolába járok egy évig tanultam elsősegélyt ugye arra év végén kaptam egy jegyet azt hiszem 4-es lettem. emellett a vöröskeresztnél le tettem a Baby sitteri vizsgát is. a kérdésem az lenne hogy akkor a jogsihoz nekem le kell tennem az elsősegély vizsgát vagy ezek felmentést adnak alóla? (jah és annyit hogy gyerekápoló leszek, tehát alapból eü-ben fogok dolgozni)

2013. febr. 12. 22:34
 1/4 anonim válasza:

Bizonyos esetekben jár felmentés, érdeklődd meg.

Amúgy sokba kerül a vizsga letétele? Én már nem emlékszem. Mert ha nem, akkor nem tart semeddig letenni.

2013. febr. 12. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
egészségügyi végzettséged van most?ha nincs 14 ezres társaságában sétálj el vizsgázni
2013. febr. 13. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:

A közúti elsősegély nyújtási ismeretek tantárgy alól mentességet kapnak az alábbi VÉGZETTSÉGGEL rendelkezők:

-Orvostudományi egyetem, orvosi-fogorvosi-gyógyszerészeti karon végzettek,

-Állatorvosi diploma

-Védőnő, diabetikus, gyógytornász, mentőtiszt, egészségügyi szakoktató, diplomás ápoló, közegészségügyi felügyelő, egészségügyi szakközép illetve szakiskolát végzettek, továbbá az 1984 január 1 után bármely kategóriára vezetői engedélyt szerzettek.

Bizonyítvány vagy jogsi másolattal tudod igazolni magad, ha megvan bármelyik. Tehát te nem kapsz felmentést, mert csak tanultad v tanulod, de nincs meg a végzettséged.

2013. febr. 13. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!