Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha beíratkozok egy autósiskolá...

Ha beíratkozok egy autósiskolába és már van elsősegély vizsgám, akkor azt ugye nem kell mégegyszer megcsinálni?

Figyelt kérdés

Most szeretném elkezdeni ajogsit, az autósiskolákban a tanfolyam árában benne van az elsősegély tanfolyam is?

Ugye nekem azt nem kell még egyszer kifizetni, ha már levizsgáztam?

2013. jan. 10. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem.
2013. jan. 10. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elsősegély vizsgát, soha az életedbe nem kell még1x letenni jó lesz B, C, D, E -re is

"az autósiskolákban a tanfolyam árában benne van az elsősegély tanfolyam is? "

én úgy tudom ,hogy csak a tanfolyam + a 30 óra vezetés + a tankönyvek vannak az árba minden egyéb dolog az + pénz de ezt kérdezd meg ,de az 100% hogy nem kell elsősegélyből vizsgáznod + fizetned

2013. jan. 10. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

általában nincs benne az elsősegély tanfolyam és vizsga ára, mivel ez is egy kedvelt trükk, hogy kihagyják, amivel elmondhatják, hogy náluk milyen olcsón lehet jogsit szerezni

ja és ha az életedben egyszer megszerezted, többet nem kell megcsinálni

2013. jan. 10. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!