Milyen autot vegyek 300e-ből kezdőként?
Röviden: barátkozz meg egy suzuki szedánnal. Általában 1.3-asok, de van 1.6 automata is, elfogadható állapotban.
Az alkatrész ellátottság jó, a fogyi meg a lábadtól függ..
Ezt tudod?: powered by..jobbláb!
Suzuki szwift.
A három kilón felül nem árt ha még van tartalék, ugyanis a papírmunka sem ócccó.
Az apróbb javításokat is be kell kalkulálni.
*Kedves 12-es*
Ezt a tanácsot hol olvastad? Esetleg megtapasztaltad a saját kocsidon? Mert ha nem, akkor ne terjessz rémhírt!
@14 soha nem volt stiftem, soha nem is lesz. Nincs ezen mit szépíteni, én nem ülök olyan autóba, aminek a kaszniját egy ujjal be lehet nyomni.
Elhiszem, hogy olcsón fenntartható, és hogy megbízható, de nekem a saját életem többet ér annál, mintsem hogy ezen filléreskedjek.
Inkább tudomásul veszem, hogy az autózás egy drága műfaj manapság.
# 14
Nem rémhírt terjeszt, hanem tényt közöl. Vagy a nemtetszésedet alá tudod támasztani valamivel? Szerinted az öreg suzuki biztonságos? Mert az írásodból azt vélem felfedezni hogy szerinted az.
Mint a többi papírautó, ez is műszakilag engedélyezett, forgalomba hozható, milliók ülnek ezekben is a világon.
Viszont itthon a nagybátyámat az orrom előtt vasalta ki fékezés nélkül egy teherautó...nem vette észre, hogy neki piros.
A nagybratyó egy kombi mercivel előttem indult el..aztán csatt. mint a papír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!