Milyen hosszú rudat vegyek fekvenyomáshoz kezdőként?
Figyelt kérdés
Otthon szeretnék edzeni, de nem tudom, hogy 160 cm-est vagy a 180 cm-est vegyek, mert árban nincs nagy különbség. Csak az az előnye a hosszabbnak, hogy több súly fér rá? A válaszokat köszönöm!2010. dec. 21. 22:55
1/5 anonim válasza:
merev, 20 kilósat, ami a konditermekben van, nem a hossza a lényeges.
2/5 anonim válasza:
szerintem a nagyobbikat mert nehezebb is és több suly megy rá
3/5 Saten ҉ válasza:
A 160-assal bicepszezni szoktak, a 180 a fekvenyomó rúd
4/5 anonim válasza:
Érzem, hogy milyen hatékonyan és szabályosan fogod otthon végrehajtani a gyakorlatokat.
Nem értem, hogy miért mindenki otthon a kisszobában, vagy a disznóolban akar edzeni, ráadásul többnyire mellre.
Aztán 2 hét múlva már szteroidoznál, hogy fejlődj, mert nem sikerült eddig... Majd nagy lesz az arcod arra, hogy mennyire raj vagy, és mivel szarul csináltad a kúrát csöcsösödni fogsz.
Nem értem, miért nem lehet lemenni a terembe és tisztességesen edzeni.
Mondjuk én lesz@rom, mert nem én nem fejlődök.
5/5 A kérdező kommentje:
Pont azért akarom otthon csinálni, mert nem sűrűn akarok edzeni, csak úgy hobbi-szinten és nem az a célom, hogy szétgyúrjam magam... tehát semmilyen szert sem fogok használni. Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!