Milyen fajta stihl gyertyát vegyek a simsonomba?
Figyelt kérdés
van egy simson starom, és nem bírják benne a gyertyák, arra gondoltam raknék bele egy stihl gyertyát, de milyen fajtát vegyek? meg csak úgy simán beletudom rakni? nem más az átmérője a gyertyának? és nem kell hozzá különleges gyertyapipa?2013. jún. 8. 12:55
1/4 anonim válasza:
Inkább azt kellene kideríteni hogy miért eszi a gyertyákat.
2/4 anonim válasza:
260-as hőértékű gyertyát vegyél bele.
3/4 A kérdező kommentje:
megszakító és kondenzátor lett benne cserélve kb 2 éve, akkor sokáig jó volt, most meg valamiért már szikra sem akart lenni egyik gyertyával sem, aztán lett szikra, de nincs itthon rendes gyertyám meg stb., és gondoltam rakok bele egy stihl gyertyát mert az bírja a magas fordulatot, mert ugye a stihl az minimum 11 ezerrel forog, a simson meg max 6 ezerrrel, de én van hogy kihúzatom kb 5 ezerig, meg végsebességgel megyek 3-4 km hosszan, és ezt nem igazűn bírják az ilyen szedett vedett talált gyertyák
2013. jún. 9. 10:22
4/4 anonim válasza:
Kulon gyertyapipa kell es a lancfureszbe valot kell belerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!