Ér ez a fajta autóriasztó ér valamit? Vagy milyet vegyünk?
mindenképpen ér annyit, hogy hazafele a buliból nem a te autóddal mennek haza, hanem egy másikkal amiben nincs
amúgy a legtöbb ilyen cucc önmagában nem sokat ér, meg nem is riasztja el a tolvajokat, ha nagyon akarják, elviszik, max meg lehet nehezíteni a dolgukat
a gps nyomkövetőről annyit, hogy még én is tudnék olyan eszközt készíteni, amivel zavarom a jelet, pedig 3-as voltam fizikából
Nem tudom immobiliser van-e az autóban... Esetleg mechanikus védelemnek egy váltózár?
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ezekkel is simán el lehet lopni egy autót. Még mielőtt valaki elkezdene kioktatni...
Csak a tolvaj meg fogja gondolni hogy érdemes-e vele vacakolnia, mikor ott áll mellette a másik, amit simán el tud vinni.
Nincs benne immobiliser.
Nincs 1 millió a kocsi értéke,de utcán parkolok,szivem szakadna meg ha ellopnák.
Kormányzárat már rendeltem (olcsóbb mint itt boltban).
Váltózárat én nem látok megfizethetőt,és ahhoz kell szerelő is.
Olyan riasztót akarok,amit meghallok.Nem szokott gyakran megszólalni itt riasztó,így feltűnne a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!