Milyen autot vegyek 300e-ből kezdőként?
Érdekes, azokat az igényeket amiket leírtál a suzuki elégíti ki a legjobban, neked valamiért még sem kell, habár bármiben fogadnék hogy te magad sem tudnál egyetlen egy éppkézláb indokot se felhozni ellene ( csak annyit tudsz hogy ne suzuki)... na mindegy te (nem) tudod
Hogy válaszoljak a kérdésre is:
1, suzuki swift
2, opel astra f/ kadett -e
3, citroen ax diesel
4, volkswagen polo (régi egyes/kettes)
5, volkswagen jetta
6, lada 1200 ha szerentél szerelni és szórakozni is (ez sokat eszik, de a hátsókerék meghajtás óriási szórakozás)
7, opel corsa b
8, honda civic (régebbi, újakat hajtják)
Ezek nagy általánosságban olcsóak, keveset esznek, és megbízhatóak is, és talán még nincsenek széthajtva mint a vidéki tuning turbo diesel golfok, sportdobos civicek stb
de 300-ból csodát ne várj
A fiatokat nem ismerem amiket hallottam itt aszerint nagyon rohadnak meg az elektronikájukkal is baj van főleg ezeknél az öreg modelleknél amiket kapni lehet 300.000 ért.Szerintem inkább maradj az eddig felsorolt márkáknál.
Még eszembe jutott egy toyota corolla ezek is takarékos kis autók.És rá lehet akadni egy egy jobb állapotúra is
macilaci jó kis tippek, azt vágod, hogy mind szívódízel meg szívóbenzin, ugye? :D :D
kérdező, azt ugye tudod, hogy autót úgy veszünk, hogy ha X összeget költünk rá (vételár, átíratás, vásárlás után nem árt vezérlést cserélni, főleg egy öreg autónál), akkor X*1.5 kell, hogy legyen a zsebünkben minimum, mármint autós célokra? Ha van összesen fél millád félretéve, bepróbálkozhatsz találni egyet 3 kilóért, de egyébként én is azzal a válaszolóval értek egyet, aki szerint érdemes még várni. Egyszerűen ennyi pénzért csak a legalja van, vagy öreg, vagy rohad, vagy motorikusan rossz, vagy papírból van, és neadjisten mindez kombinálva, vagy egyszerre. Duplája, azaz 600 e ft körül már egészen emberes autókat lehet találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!