Autóemblémákat kinek tudnék eladni? És mennyit fizetnek érte?
Figyelt kérdés
...jó ne gondoljatok semmi rosszra, én nem akarok kocsikról emblémát lopni. Unokatesóm csinálta, de már abbahagyta és ránk maradt az a halom embléma. Nekem viszont sürgösen pénz kéne és állitolag ellehet ezeket adni, de nem tudnátok hogy ki fizetne ilyenekért? "Sajnos" nem mozgok ilyen körökben...2008. jún. 17. 19:30
1/9 anonim válasza:
Mutass be neki, hadd törjem el a kezét a köcsögnek. Az ilyen embereknek nincs jobb szórakozásuk, mint mással kibaszni? A kérdésre válaszolni nem tudok, de én egy fillért sem adnék érte.
2/9 anonim válasza:
Hát ez szuper, nekünk is ellopták egy emblémánkat. Gratulálok, 6 ezer forint volt az új...
4/9 anonim válasza:
Hagy ne idézzek pontosan, de aki lopott jószágot (gazdasági értelemben a jószág) értékesít, még akkor is, ha tévedésben van tartva, orgazda lesz. Az orgazdaság pedig a lopással kb. egyneműként bűntetendő.
5/9 anonim válasza:
Pl akiktől ellopta, eladhatja INGYEN.
7/9 anonim válasza:
Szerintem adj egy címet, és majd elintézzük itt páran privátban...
8/9 anonim válasza:
te gusztustalan szánalmas barmok vagytok,nem voltatok képesek elolvasni hogy nem lopott a cucc,hihetetlen hogy létezhetnek ilyenek.
9/9 anonim válasza:
"én nem akarok kocsikról emblémát lopni. Unokatesóm csinálta"
itt mi a nem lopott hülegyerek? Értő olvasás egyes volt mi alsóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!