Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A biciklisek új kört fizetnek?

A biciklisek új kört fizetnek?

Figyelt kérdés
Újra indul a zaklatás a tavasszal,közbiztonság címén,mikor fogjuk már azt hallani hogy a rendőrök a tanyák közt betörőket ,rablókat és egyéb "vállalkozókat" fogtak?Biztos vagyok benne hogy a "választó polgárok" inkább ezt várják el mint az adószedést a "felzárkóztatáshoz".
2010. dec. 14. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Részben igazad van.

De el kell ismerned, hogy egy bringa szabályszerű felszerelése nem nagy energia és költségigényű....

Kell egy első-hátsó lámpa, egy hátsó prizma, és két prizma a küllőre.

EZ még a leggagyibb cuccokból is megvan 1500 forintból. Ha már adsz is a dolgokra legyen 3000.-.Ennyit már csak megér az ember biztonsága nem? A fékek meg alap hogy működjenek, ha már kimész... Másért nem hiszem hogy csesztetnének, hacsak nem a kresz betartása miatt, de azt meg nem tudom sajnálni aki nem tartja be a kreszt, és azért fogják meg.

2010. dec. 14. 17:48
 2/3 KÁELEF ***** válasza:
A kerékpárosok részt vesznek járművel a közúti közlekedésben? Igen részt vesznek. Akkor mi a fene bajotok van már megint? A szabályok rátok is vanatkoznak.
2010. dec. 14. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Én a bicikli igazolványt érzem főként zaklatásnak,ugyan is egy 30éves,anyósomtól örökölt géppel járok.Műszakilag tökéletesen rendbe van.Viszont igazolványa már akkor sem volt meg mikor el hoztam.rendőröktöl kérdezném hogy ezt a problémát hogy kezelik.
2010. dec. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!