Bontóba adnám az autómat?! Ilyenkor fizetnek érte valamennyit, vagy nekem kell fizetnem? Hogy működik?
Esetleg valami ötlet,hogy kaphatnék érte mégis valamennyit?
Eladni nem akarom,nem olyan jó az állapota,üzemképes,meg minden,van rajta műszaki,de akkor sem.
Alkatrészenként eladva?
Attól függ milyen autó.Hirdesd meg a racing-bazar.hu oldalon.
Ha valami kedvelt márka,akkor egy versenyző megveheti még,hiszen ők úgy is az utolsó csavarig átépítik az egészet.
A motort úgy is fúratják,felújítják tuningolják.A kasztnit úgy is szét kell darabolni az erősítéshez és a futóművet is át kell alakítani.
Szóval amelyik autóversenyző lát fantáziát a kocsiban az adásvételivel is meg fogja venni.
Én inkább eladnám mint hogy beadjam a bontóba!
Úgy emlékszem 15.000 forintot kell fizetni érte azért hogy megszabadulhass a kocsidtól.
Bontani nem érdemes mert ugyanúgy rajta lesz a neveden így hiába van szétbontva ugyan úgy ki kell fizetned kötelező díjakat.
Szóval én a te helyedben inkább eladnám még akkor is ha csak 15.000 ft kapok érte mert így kapsz valamennyit vissza az árából de legalább neked nem kell fizetned érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!