Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem unjátok már a francia...

Nem unjátok már a francia autók fikázását? Most komolyan ezért fizetnek titeket? Vagy csak erre izgultok/gerjedtek?

Figyelt kérdés

ugyanis a régi francia autókkal sok baj(mint a régi más márkájúakkal) volt ez tény de az újakkal már semmi,legalábbis nem több mint a német vagy japánokkal.

szóval:nem unjátok?

2010. jún. 14. 14:18
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A kérdés v.színűleg nem nekem szólt, de azért válaszolnék rá. 8 éve Renault-unk van, most megérett az autócsere, és a férjem Opelt akar. Ő ért az autókhoz (a szakmája is ezzel kapcsolatos), azt mondja, megbízhatóbb a német márka, tartósabb, jobb. Nem tudom... Én elégedett vagyok a Renault-unkkal.
2010. jún. 14. 14:21
 2/39 anonim ***** válasza:

én nem unom.

és nem zörög a haraszt

2010. jún. 14. 14:28
 3/39 anonim ***** válasza:

Hadd kérdezzek valamit. Ha sokan kérdeznék, hogy milyen színű az ég, akkor egy idő után szintén megkérdeznéd, hogy nem unják még azt, hogy az ég kék? :P

Amúgy meg nem unjuk, mert a francia autók tényleg hamarabb hibásodnak meg, gyorsabban kopnak, mint mondjuk a japán vagy a német kocsik. Ez sok esetben csak 1-2 évet jelent, vagy mondjuk 20000km-t, de ez azért sok tud lenni.

2010. jún. 14. 14:30
 4/39 anonim ***** válasza:
53%
1. vagyok. A férjem is pont ezt mondja, hogy a francia autókban hamarabb van alkatrész csere, drága is hozzá az alkatrész. Azt is mondta, (mikor a Renault védelmébe keltem) hogy gondolkozzak el azon, miért van olyan kevés francia céges autó. Mert nem bírja a strapát. A legtöbb cégautó Opel vagy Toyota. (ezt egy szakújságban olvastuk a minap).
2010. jún. 14. 14:35
 5/39 A kérdező kommentje:
én úgy vettem észre hogy legtöbben azok szidják akiknek még nem volt francia kocsija,de még benne sem ült.elterjedt egy sztereotípia.
2010. jún. 14. 14:43
 6/39 anonim ***** válasza:
20 éves tapasztalattal a hátam mögött azért had tudjam melyik autó miért nem ér semmit. tehát nem fogom megunni, mivel a saját igazamat mondom el.
2010. jún. 14. 14:45
 7/39 A kérdező kommentje:
előbb még 8 év volt ha az első vagy:)
2010. jún. 14. 14:47
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

nekünk renaultunk van (megane) előtte is ez a márka volt csak kisebb (clio)

mind2-nek kellett gyujtótrafócsere 3 éves korában. kb ennyi hiba volt az elsővel mivel azt nemsokára lecseréltük. a megane-nál már vártuk ezt a hibát, amit hosszabbított garanciánkkal meg is csináltak, azóta kb annyi hogy az önindító néha vacakol, szóval nem elsőre indul a kocsi, de annyira nem tud érdekelni, mert ezen kívül semmi baja. januárban múlt 5 éves. hogy ez most sok baj-e vagy sem én nem tudom.. a suzuki motorommal több baj van :D

2010. jún. 14. 14:48
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Én az első vagyok és a negyedik. (nem azonos az utolsó 80%-os válaszolóval) :)

Nekünk van francia autónk, és német is. (apám is Opel párti). Nekem, mint nőnek, pld. kényelem szempontjából a francia autó jobb. Férjemnek, mint rutinos vezetőnek, és francia autó tulajdonosnak, a német autó jobb, megbízhatóbb, de abban mindketten egyetértünk, hogy a francia autó kényelmesebb!!!

2010. jún. 14. 14:48
 10/39 anonim ***** válasza:
Nem, én nem a 20 éves tapasztalatú válaszoló vagyok... ő valószínűleg ha jól értem, fr. autó ellenző, én meg pont hogy nem. :)
2010. jún. 14. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!