Nem unjátok már a francia autók fikázását? Most komolyan ezért fizetnek titeket? Vagy csak erre izgultok/gerjedtek?
ugyanis a régi francia autókkal sok baj(mint a régi más márkájúakkal) volt ez tény de az újakkal már semmi,legalábbis nem több mint a német vagy japánokkal.
szóval:nem unjátok?
én nem unom.
és nem zörög a haraszt
Hadd kérdezzek valamit. Ha sokan kérdeznék, hogy milyen színű az ég, akkor egy idő után szintén megkérdeznéd, hogy nem unják még azt, hogy az ég kék? :P
Amúgy meg nem unjuk, mert a francia autók tényleg hamarabb hibásodnak meg, gyorsabban kopnak, mint mondjuk a japán vagy a német kocsik. Ez sok esetben csak 1-2 évet jelent, vagy mondjuk 20000km-t, de ez azért sok tud lenni.
nekünk renaultunk van (megane) előtte is ez a márka volt csak kisebb (clio)
mind2-nek kellett gyujtótrafócsere 3 éves korában. kb ennyi hiba volt az elsővel mivel azt nemsokára lecseréltük. a megane-nál már vártuk ezt a hibát, amit hosszabbított garanciánkkal meg is csináltak, azóta kb annyi hogy az önindító néha vacakol, szóval nem elsőre indul a kocsi, de annyira nem tud érdekelni, mert ezen kívül semmi baja. januárban múlt 5 éves. hogy ez most sok baj-e vagy sem én nem tudom.. a suzuki motorommal több baj van :D
Én az első vagyok és a negyedik. (nem azonos az utolsó 80%-os válaszolóval) :)
Nekünk van francia autónk, és német is. (apám is Opel párti). Nekem, mint nőnek, pld. kényelem szempontjából a francia autó jobb. Férjemnek, mint rutinos vezetőnek, és francia autó tulajdonosnak, a német autó jobb, megbízhatóbb, de abban mindketten egyetértünk, hogy a francia autó kényelmesebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!