Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem unjátok már a francia...

Nem unjátok már a francia autók fikázását? Most komolyan ezért fizetnek titeket? Vagy csak erre izgultok/gerjedtek?

Figyelt kérdés

ugyanis a régi francia autókkal sok baj(mint a régi más márkájúakkal) volt ez tény de az újakkal már semmi,legalábbis nem több mint a német vagy japánokkal.

szóval:nem unjátok?

2010. jún. 14. 14:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

márpedig az én Hondám francia volt.

Ti vagytok a hülyék

2010. jún. 14. 17:50
 22/39 anonim ***** válasza:

17:50

Fogd már fel hogy a honda az nem francia hanem japán!

Nekem is hondám van ,csak tudom!

Nézd meg akárhol, ha annyira nem hiszed, kérdezd meg a tudakozótól!

2010. jún. 14. 18:02
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

akkor miért van ráírva a motortérben, hogy oil?

az francia szó. azt jeletni, hogy olaj. na?

meg a Honda szó is nagyon franciásan hangzik, úgyhogy nem tudtok átverni.

2010. jún. 14. 18:04
 24/39 anonim ***** válasza:

:D:D:D

Oil az angolul azt jelenti hogy olaj.

Senki nem akar átverni, amit leírtam azok tények, de mondom, írd be googleba hogy honda japán és írni fogja sok cikk hogy japán autó márka.

2010. jún. 14. 18:09
 25/39 anonim ***** válasza:

Na tessék.

Itt a bizonyíték.

A google-ben találtam:

"Új pilótája van az orvosi kocsinak az F1-ben: Dr. Jacques Tropenat-ot a BAR-Honda korábbi tesztpilótája..."

És ez a Jacques Tropenat száz százalék, hogy francia. És mivel a BAR-Honda tesztpilótája volt, innen világosan látszik, hogy a Honda is francia. Egy francia tesztpilóta minek tesztelne japán kocsit.

2010. jún. 14. 18:09
 26/39 anonim ***** válasza:
te fogyatékos aolyan nemzetiségű testel hondát amilyet felvesznek z nem azon függ XDEnyire hülye nem lehetsz
2010. jún. 14. 18:26
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fogyatékos.

És hiába próbálsz ilyen erélyesen leteremteni.

Különben meg a japánban ilyen tök nehéz betűk vannak. Ilyen olvashatatlan írásjelek. Az én Hondámban, meg minden rendes magyar betűkkel volt írva a műszerfalon.

Nem gondolod, hogy tudnék róla, ha japán lett volna. Mert akkor el sem tudtam volna olvasni. A biztosíték táblán is minden rendes betűkkel volt írva. Ilyenek, hogy "lighter", meg "radio". És ezek tuti, hogy francia szavak.

2010. jún. 14. 18:33
 28/39 anonim válasza:
Érdekes,mert az én Hondám műszerfalán is francia feliratok szerepelnek!
2010. jún. 14. 18:39
 29/39 anonim ***** válasza:
Mert a tiéd európára tervezett ha japánból lett volna hozatva akkor ne félj japánul lett volna beleirva és jobbkormányos lett volna de ez európai verzió te eszes!
2010. jún. 14. 18:39
 30/39 anonim ***** válasza:

Lighter, radio, oil, ezek ANGOL szavak, mert a Japán Honda az egész világra a VILÁGNYELVEN írja fel.

Egyébként itt a bizonyíték, hogy JAPÁN:

[link]

Ha azt hiszed meghamisítottam tessék itt az eredeti link:

[link]

Gyökér.

2010. jún. 14. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!