Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legtakarékosabb...

Melyik a legtakarékosabb motor egy BMW e46-os kasztniban?

Figyelt kérdés

Ilyen autót szeretnék vásárolni, sedánt, ami a legkevesebbet fogyasztja!

Városi használatra!

Melyiket ajánlanátok és miért?

316i?

2013. máj. 16. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mitől lenne drága egy E46 fenntartása? Nem kell márkaszervízbe vinni, akkor nem húzzák le az embert. Az alkatrészek nem drágák, csak egy korrekt, hozzáértő szerelő kell.

Én inkább 318i-t vennék, egy decivel sem fog többet enni, és egy picivel azért jobban megy.

2013. máj. 16. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem ültem még 2005 utáni suzukiban, de nem is akarok, mert egy koporsó. Mikor voltam a Mercimmel szerelőnél, volt ott egy karambolos suzuki... 2005 utáni... Hát orrba-szájba szidta, hogy mekkora fos...
2013. máj. 17. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:
320d tényleg keveset eszik de annál drágább ha szervizbe kell menni vele.318i-t ajánlom 105Kw ami nem rossz és a fogyasztása is jó.
2013. máj. 17. 16:20
 14/16 A kérdező kommentje:

318i fogyasztása városban 10 liter, ha jol tudom!

Igy van?

2013. máj. 17. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Városba,nagyon rövid utakon 10l,de kissebb motorú más kocsiknak se sokkal kevesebb.Átlagf.kb 8l. Ha tényleg annyira számít a fogyasztás 316i-t vegyél.
2013. máj. 17. 16:55
 16/16 anonim válasza:
23%

1-2 hozzászóló írta még fentebb hogy milyen sokba kerül fent tartani és helyette inkább ezeket : "toyota, Saab, Volvo, Mitsubishi, KIA, Ford, Honda, Mazda"

Mert kérdezem én egy Toyotát vagy egy hondát az nagyon olcsó leszervizelni, ha meg nagyobb baja lesz akkor sokkal húzósabb mint az említett bmw

Szerintem ha veszel ebből 1 benzinest azt egyáltalán nem sok fent tartani

2013. máj. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!