Milyen 4 ütemű motort vegyek?
Figyelt kérdés
A jövőben szeretnék venni egy 4 ütemű (125cc)motort..Eddig a 2 üteműnél kaparóztam ,de úgy vagyok vele,hogy a két üteműt hajtani kell.És nekem bőven jó lenne a 4 ütemű. Viszont olyan motort keresek,ami 4 ütemű,de csak ilyen kis vékony/pici motorokat találok.4 üteműbe tudtok valami aránylag nagy "testű",megbízható illetve strapabíró mocit?Mivel 170 cm és 67 kg vagyok ,nem hiszem hogy ez akadályozna benne. Előre is köszönöm2013. máj. 16. 15:11
1/3 anonim válasza:
125-ben a 4 ütem még nem valami izmos, szóval annyira nagy motorokat ne is keress.
Milyet keresel? Valami olyasmit, mint a postás Yamaha? (SR125)
2/3 anonim válasza:
Honda Varadero 125
Hyosung GT 125 R
Honda Shadow 125
Suzuki VL 125
Yamaha Dragstar 125
ezek viszonylag nagytestűek
3/3 anonim válasza:
Illetve az endurok is elég magasak. Pl DR 125 vagy XL 125 stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!