Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125ös cross motort...

Milyen 125ös cross motort vegyek? Miről mik a vélemények?

Figyelt kérdés

Lenne úgy 230-240 ezrem egy új motor vásárlására, az lenne a kérdésem hogy miket javasoltok. Kawasaki kx vagy Yamaha yz vagy Honda cr esetleg Suzuki rm? Ennyi pénzért kb a 94-96os évjáratúakat lehet megfizetni...

Várom a tapasztalatokat, javaslatokat

2013. máj. 12. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
ha van még mellé ugyanennyid akkor vágj csak bele, ezek nem utcai motorok, vígan bezabálnak 2-3x annyit mint az utcai gépek, üzemórásak, és piszkosul drágák az alkatrészek...
2013. máj. 12. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Honda CR jött be, de a többi tipus is nagyon jó, amit felsoroltál, nem nagy különbség van köztük.
2013. máj. 12. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
az összes típus jó azok közül amit felsoroltál, de a régi kawasakik azok nem jók! az új típusok már jók! de 94-96-os cross nem nagyon szabad megvenni, annak már a lelke is ki van hajtva! inkább 2006- felettit kell venni, azalattit nem szabad!
2013. máj. 12. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Namost átugorjuk azt, hogy mi van széthajtva, mi nem...

Nyugodtan vedd meg bármelyiket, ha lehet hallgasd meg a motorok ketyegését. Beindítás nélkül veszélyes vásárolni.

A yamaha nagyot alkotott, talán azt, de nagyon jó a többi is.Ránézésre totál sz*rt ne vedd meg..ha gul, szépen ketyeg, nem csapszeges,talán még az első rúgásra be is indul, az a tiéd...

aztán lehet alaposan átnézni, jó olaj, pontos beállítás, aztán irány a világ.

2013. máj. 13. 09:17
 5/9 A kérdező kommentje:

#3.: 2006-osok kb 400ezerbe kerülnek szóval azt hanyagoljuk...

#4.: persze a blokkot mindenképp megnézem, meghallgatom, értek a műszaki dolgokhoz úgyhogy meg tudom állapítani hogy mi a rossz :D

2013. máj. 13. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:

na, akkor nem vagy elveszett motorozni vágyó...

irigyellek, mert én is így kezdtem...

hajrá, húzd a szarvát, hadd menjen az az egykerék!

2013. máj. 13. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:

3-mas

Nem igazán számit az évjárat, lehet, hogy valaki tavaly vett egy 2012-es crossmotort, és minden nap motorozott 2-3 órát, egyáltalán nem kimélte. De lehet olyan is, hogy valakinek van egy 95-ös crossmotorja, és csak nagyon ritkán rúgja be, akkor is csak nyugisan megy vele, mert nincs sok tapasztalatja. Szerintem a 95-ös évjáratokból már ami szét van hajtva, az mind teljesen széthullott, már csak a jobb állapotúak maradtak meg. Tehát itt nem csak az évjárat számit, látszik az külsőre is, hogy mennyire volt megvigyázva.

2013. máj. 13. 18:51
 8/9 A kérdező kommentje:

7-es pontosan így van, nem akarok hulladékot venni 220ér amire költhetek még 100-at...

még azon is elgondolkoztam hogy dugóhibásat veszek és megcsinálom, mert otthon is meg tudom csinálni...

[link] ezt néztem, 170be odaadná a srác, és azért egy ilyen szép cr-t ha jó 250-ekér dobálnak...

2013. máj. 13. 19:01
 9/9 anonim válasza:
Hello!Végülis hogy alakult?
2017. jan. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!