Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki ER-5, vagy Suzuki Gs...

Kawasaki ER-5, vagy Suzuki Gs 500?

Figyelt kérdés
Többet használnám városon kivül, néha nagyobb túrákra válalkoznék (max 100-150 km) Szerintetek? Ha lenne még túra/ túrasport ajánlat szívesen meghallgatom!(A2 jogsi)

2013. máj. 16. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:

2 kettő kb. tök ugyanaz. Annyi hogy a Kawasakit kicsit nehezebb karbantartani, és egy esetleges esés során, ha elfolyik a hűtővíz akkor ottmaradsz az úton.

Ilyen ár kategóriában még a Kawasaki GPZ500 -ast tudom ajánlani, ugyanaz a blokk mint az ER-5 -ben csak 10 lóval erősebb és a váz kicsit sportosabb.

2013. máj. 20. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az A2 jogsihoz az általad ajánlott motor már túl nagy.! :)
2013. máj. 20. 20:30
 3/4 lassszika válasza:
Én is ezek között vacilálok, ugyanúgy a2-vel... de a kawák 2-3kW-al erősebbek mint lehetne...
2013. jún. 16. 15:12
 4/4 Toborc ***** válasza:
nekem egy er-5ösöm van. bár még nem angyon tudom használni (jogsi miatt) kawa vizes suzuki lég. a kawába a kipufogó dob szétmegy egy idő ütán és ciripelni kezd (bár ugyanugy használható) a gs-nek nagyon jó hangja van. gs kormánya nem tetszik, bár le lehet cserélni... a gs biztos hogy egyszerűbb mint a kawa. és a kawához a gyári alkatrészek elég drágák. de szerintem egy jól karbantartott és viszonylag kevesett futott darabbal nem lesz baj.
2013. szept. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!