Melyik a legtakarékosabb motor egy BMW e46-os kasztniban?
Ilyen autót szeretnék vásárolni, sedánt, ami a legkevesebbet fogyasztja!
Városi használatra!
Melyiket ajánlanátok és miért?
316i?
Én viszont nem így gondolom...
Jelenleg egy peugeot 307-em van, és szeretnék váltani!
Ez 7 litert eszik városban, a bmw se enne 8-nál többet!
Egyszerűen csak annyi, hogy tetszik az az autó és városba nem kell a nagy motor, amit ki se tudok használni és jóval többet is fogyaszt!
2 millám van a kocsira!
És nem 20 éves szar, mivel ezt a kasztnit 2004 óta gyártják!
Ezért tettem fel úgy a kérdést, hogy melyik a legtakarékosabb!
Jöhetne egy értelmes válasz is!
A 320d t azért nem gondolom jónak, mert 10 km-t megyek egyszerre, ami nem tart 10 percig...
Be se melegedne rendesen!
Igazad van utolsó, de a bmw tetszik és ilyet fogok venni!
Vehetnék egy full extrás 2010 es, 25000km es swiftet, full extrával, de az nem tetszik, akármennyire is szuper és új...
Na!!! :D Nem swift-re gondoltam.... Suzukival akkor se járnék, ha még ők fizetnének nekem, meg adnák a seggem alá az autót. Akkor is inkább választanám a buszt, vonatot, mint egy suzukit.
2 millióból biztos h amikben gondolkoznék: Toyota, Saab, Volvo, Mitsubishi, KIA, Ford, Honda, Mazda stb. De a te döntésed, csak az a baj, hogy egy bmw-t tényleg sok pénz fenntartani és azért annyira nem jó autók, hogy megérje!!!
nem is a bmwvel van itt a baj, hanem azzal, hogy ha valaki autót akar venni, akkor nem m1 a fogyasztás? oké, ne egyen meg 25 litert, de 1-2 liter nem számít
amúgy meg én se ültem még 2005 után suzukiban és nem is fogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!