Yamaha XT125X első motornak?
Figyelt kérdés
Régebben volt 125ccm-es ATV-m. Most egy robogóval szaladgálok. Kérdes az, hogy első papirókkal, rendszámmal felszerelt motornak megfelel egy ilyen "supermoto"?
Ha nem, tudnátok ajánlani valami hasonló árkategória és erejű motort?
2013. máj. 14. 14:40
1/5 anonim válasza:
400-500 ezerért akarsz venni első váltós motort? Ha megteheted simán jó, de én MZ-vel kezdenék, főleg ha nem tudsz váltani sem, ugyanolyan erős mint ezek, csak 2t és negyed ennyibe kerül. Aki megteheti hogy ilyennel kezdjen... mellé nem nyúlhat vele az biztos.
2/5 anonim válasza:
tökéletes, én még a CBF 125-öt nagyon ajánlom, 20000km alatt nagyon a szivemhez nött!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát nem mondom hogy megtehetem, de erre gyűjtök, nyári munkák stb. CBF 125, gondolkoztam azon is, de valahogy nem ragadta el a tekintetem. :)
2013. máj. 15. 21:22
4/5 anonim válasza:
:) elöször nekem se, mert ugyebár CBR-t akartam, meg R125... De nagyon nem bántam meg hogy CBF lett a vége. Piszokjó kismotor, erösebb, gyorsabb és jóval nyomatékosabb az XT-nél, még valami kis szélvédelmet is nyújt. Továbbá kénylmes is, és hihetetlenül precíz és finom a váltója. Mivel injektoros, jobb a fogyasztása az XT-nél, és bármikor, bármilyen körülmények közt egy gombnyomásra indul. Hátul dobfék van, de az jól össze van rakva, mert fog "ahugyan köll". Nekem nagyon a szivemhez nött, szeretek vele menni. Régebben írtam róla egy. tesztet, abban írtam róla rosszat is, bár nem sokat találtam :) ha érdekel, elküldhetem.
5/5 A kérdező kommentje:
Kezdi felkelteni az érdeklődésemet. Szóval küldheted azt a tesztet. Ahogy irtad, könnyű finom váltás. Szerintem az sokat fog számitani. Rettentően kiváncsi vagyok. :)
2013. máj. 17. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!