Mi a véleményetek a 250-es MZ-röl első motornak jó lesz? : )
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 23:23
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit erős első motornak. Én inkább Simsont javasolnám,hogy az alapokat tanuld meg azon,mint váltó,kuplung használata.Esetleg a kisebb 125-ös MZ,de még azsem kicsiny.egy jó Simó cagy valami 50-es hasonló tökéletes kezdőmotor és mikorelőször ráülsz meg is fogsz lepődni mire képes.Később persze kivövöd de akkorra már meg lez a kellő tapasztalat és akkor már jöhet akár a 250-es is :)
2/9 anonim válasza:
Hát azért a 250-es Mz meg tud lódulni;)) Valami egyszezonos Simsont szerezz, akkor lesz egy kis rutinod, ha egyből erre pattannál, szerintem meglepődnél...:)
3/9 anonim válasza:
Azért van a motoros oktatás, hogy megtanulja kezelni a motort. Kap elég óraszámot, és azért ott sem kicsi géppel csinálja. Meg gondolom kezdőként nem olyan őrült, hogy az első dolga az legyen, hogy megnézze, hogy mit megy a gép. Szóval szerintem jó lesz, megtanulsz kicsit bütykölni. Azért tényleg óvatosan vele!:)
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem akkoris egy kicsit nagy és a tanórákon szerzett tudás messze nem nevezhető tapasztalatnak.
5/9 anonim válasza:
Az ember minden nap tanul újat a motoron mindegy hányadszorra ül rá,főleg ha kezdő. :)
6/9 anonim válasza:
Csak ne úgy kezd, mint én annak idején a simson starral...
Csutka gáz, kuplung kilő. Sikerült vele egy kerekeznem.
Állítólag a 250-es 17LE, 125-ös 12Le, én ilyennel tanultam motorozni. Mikor 2. -ban húzattam, azt hittem gyorsasági motoron ülök. :-)
Egy simsonnal is lehet nagyot taknyolni, ha eszetlen vagy!
7/9 anonim válasza:
Szerintem 125-ös is bőven elég lenne első motornak. Nem olyan gyenge min amilyennek te hiszed.
8/9 anonim válasza:
Nem ültem még nagymotoron de szerintem a 250-es jó lehet kezdőmotornak.
Simsonom volt. Elég gyenge, azzal biztos nem állsz ki egykerékre. Nagy gázadásra se tud olyat ami meglepne.
Vezettem modern 50-es váltóst. Ezek az enduro,supermoto, gyorsasági kinézetű gépek azért már tudnak valamit, pörögnek rendesen, de azért mégse esel hanyatt attól a 8-10Le-től.
9/9 anonim válasza:
Elég szerintem csak az elindulást meg pár nagyon alap dolgot megtanulni haverral-ismerőssel. Pár nap alatt ráérzel és mehet a 250-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!