Első motornak mit ajánlatok?
600-1000 cc be gondolkozom, eddig nincs semmi tapasztalatom. Nem igazán akarom kijárni a szokásos iskolat 125-250 stb.. elso kocsim is eros volt es gyorshajtas/baleset nelkul megusztam. Nos mit ajanlatok ? Leginkabb csak, hogy lassam anyagilag mire szamitsak, esetleg ha latok valami jo ajanlatot akkor lecsapok ra.
Nem allando hasznalatra csak hobby szinten.
Honda Hornet 600-at kapni már 700-850e ft-ért is amire csak felülsz és mész
suzuki sv650, honda cbr100 rr, de a cbr600 is jó motor
Ha tényleg csak a motorozás a célod, mint írtad hobby szinten és nem te akarsz a falu leggyorsabb halottja lenni akkor azt ajánlom hogy ne a köbcenti érdekeljen.
A motor kinézete (ami igazán tetszik a számodra), legyen meg a magához és erejéhez való súlya, kényelmes legyen mindenek felett.
A nagy gyorsaságiak nem kényelmesek, hiszen nem erre vannak tervezve, hanem lekönnyített bivaj erős gépek legyenek (pl: gsx-r, ninja), inkább egy jól motorozható de az úton maradó motorokra figyelj fel.
Én a helyedbe egy szép V-strom, vagy SV 650-est ajánlanék neked, vagy ehhez hasonlót, ráadásul ezek gondozás mentesek. A csajok imádják majd. :D
Ha 400ccm, körülire ülsz és utána 650, utána 1000 még az is jó
De 125-250est hülyeség venni, csak akkor szokás ha tanul az ember rajta abszolút kezdőként, és jól kihajtva leadja a mélybe
Azt nem említetted hogy váltást illetően mennyire vagy otthon benne
# 7Nem vagyok otthon a valtasban ezert is akarnam ezt a dolgot elkerulni, mivel nem szeretem az adok-veszek ugyleteket (leginkabb az ido hiany miatt).
# 6 Igy van, sebesseg engem annyira nem erdekelne, sot a csajos resze sem annyira mivel mar megtalaltam eletem parjat:)
Én egy Harley Night Rod Specialt vennék :)
Szerintem azt vedd, ami tetszik! Van, akinek a gyorsasági motorok tetszenek (akkor is ha nem megy gyorsan, bár nagyon nehéz...), van akinek pl a night rod. Ezt csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!