Mit ajánlatok streetfighter motornak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A stuntolás alapjait megtanulgattam pár robogón, majd volt egy átalakított MZ-m, viszont most nagyobbra váltáson gondolkozom. Viszont a régebbi gyorsaságik nagyok, hosszúk, és nehezek. Az újabbak viszont megfizethetetlenek. Nézegettem CBR F2-ket, viszont félek tőlük, mert ugye karburátorosak még, és azok lassú lépésbeli holtpontozásnál, netán körbe egykerekezésnél befulladhatnak. Tapasztalat valakinek esetleg?? vagy valaki tudna ajánlani valamiféle motortípust, ami megfizethető áron van és jó erre a célra??
vagy aki esetleg szakértő, azt is megírhatné, hogy a gsxr, cbr, zxr, r6 melyik évjárattól injektoros? válaszaitokat előre is köszönöm
2011. febr. 10. 16:08
1/2 anonim válasza:
Hello! En lattam videokat amelyben regebbi cbr f2-essel nyomtak, es szerintem az oda tokeletes motor. Tobb videot lattak, szoval profin nyomjak es ha nem lenne jo a motor, akkor biztosan nem avval csinaljak...ez csak egy velemeny...
2/2 anonim válasza:
Mókus is Simsonnal robbant be a köztudatba, sőt a mostani fiatalok is mind MZ-ken meg apróbb motorokon gyakorolnak először. Attól függ hogy mikor, hol, mire szeretnéd használni. Lehet venni használt motort olyanoktól akik eleve streetfighter showkon használták, azok többsége át is van alakítva erre a célra, de szerintem gondoldd ezt meg, sokan hitték úgy hogy ismerik a streetfighterkedés alapjait, aztán egy komoly baleset keretében kiderült hogy mégsem, de akkor már késő volt. Az MZ-ről sportmotorra váltás kicsit nagynak tűnik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!