Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor átvertek?

Most akkor átvertek?

Figyelt kérdés
Vettem 1 kocsit.Az extrákhoz hozzá tartozott a riasztó is.(a leírásban)Mikor elmentem megnézni az autót,kértem a palit h mutassa meg...1x vh nem akart menni de aztán elkezdett a kocsi "pittyogni", miután meghúzta a kilincset.Erre most nézem a kulcsot,hát semmi jele nincs 1 olyan kapcsolónak amivel be v ki lehetne kapcsolni a riasztót,és hiába húzkodom a kilincset,nem történik semmi.Most akkor kiszerelhette v létezik vmi belső riasztó is?V nem tudom....De most nagyon hülyén érzem magam.és nem hagy nyugodni a gondolat ,h ha ebben át vert akkor még ugyan miben?(átvizsgáltattam azért a kocsit,szóval ilyen egyéb dolgokra gondolok)
2013. máj. 13. 23:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok otthon...ezért csak pénteken jutok az autóhoz,h kipróbálgassam a válaszokban olvasott tippeket.
2013. máj. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!