Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor átvertek?

Most akkor átvertek?

Figyelt kérdés
Vettem 1 kocsit.Az extrákhoz hozzá tartozott a riasztó is.(a leírásban)Mikor elmentem megnézni az autót,kértem a palit h mutassa meg...1x vh nem akart menni de aztán elkezdett a kocsi "pittyogni", miután meghúzta a kilincset.Erre most nézem a kulcsot,hát semmi jele nincs 1 olyan kapcsolónak amivel be v ki lehetne kapcsolni a riasztót,és hiába húzkodom a kilincset,nem történik semmi.Most akkor kiszerelhette v létezik vmi belső riasztó is?V nem tudom....De most nagyon hülyén érzem magam.és nem hagy nyugodni a gondolat ,h ha ebben át vert akkor még ugyan miben?(átvizsgáltattam azért a kocsit,szóval ilyen egyéb dolgokra gondolok)
2013. máj. 13. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Típus, évjárat?
2013. máj. 13. 23:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Škoda fábia. 2007-es

Most sajnos csak vmi szlovák v milyen oldalon találtam ugyan olyan gombokkal ellátott kulcsot mint az enyém.Ez lenne az :

[link]

(bal szélső)

2013. máj. 13. 23:13
 3/11 anonim ***** válasza:
A riasztót nem a motortérben inaktiválod egy kulccsal? Nincs egy olyan kulcsod, ami ránézésre nem olyan mint a többi?
2013. máj. 13. 23:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Épp ez az h nincs.Olyan kulcsom van mint ami a képen is van.(pont ugyan azok a gombok--nyitás,zárás,csomagtartó nyitás)Meg van rajta 1 gomb amit ha megnyomok előugrik a kulcs.

Nem akarok nekirontani telefonon,h hé hol a riasztó a kocsiból,ezért inkább kérdezek,de ha átvert nagyon ideges leszek...

2013. máj. 13. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem sincs külön riasztó, amikor lezárom a központi zárat, automatikusan bekapcsol -igaz ez nem Skoda.

Próbáld ki, hogy lezárod a kocsit lehúzott ablakkal, majd várj 1-2 percet és nyúlj be az ablakon.

2013. máj. 13. 23:35
 6/11 A kérdező kommentje:

Ezt is kipróbálom.Vmi olyat is mondott az előző tulaj."H persze megszólal még akkor is ha közel megy hozzá 1 autó..."

Én nem értek hozzá,de majd holnap leellenőrzöm a dolgokat.

2013. máj. 13. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát 2007-ben már nem volt divat a "vinnyogós" riasztó szerencsére - utólag beépített meg talán jobb ha nincs is benne, mert csak minden értelmetlenségért megszólal.

Szerintem a gyári felállás is csak egy indításgátlóból állt, ami ugye nem vinnyog.

2013. máj. 14. 08:34
 8/11 Vizéli László ***** válasza:
Próbáld meg azt is hogy bezárod az autót a távirányítóval, és kinyitod kulcsal.
2013. máj. 14. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
a bezár gomb lövi ki a riasztót
2013. máj. 14. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
és ha kétszer nyomod meg a bezár gombot akkor nem reteszeli le az autót?
2013. máj. 14. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!