Most akkor átvertek?
Škoda fábia. 2007-es
Most sajnos csak vmi szlovák v milyen oldalon találtam ugyan olyan gombokkal ellátott kulcsot mint az enyém.Ez lenne az :
(bal szélső)
Épp ez az h nincs.Olyan kulcsom van mint ami a képen is van.(pont ugyan azok a gombok--nyitás,zárás,csomagtartó nyitás)Meg van rajta 1 gomb amit ha megnyomok előugrik a kulcs.
Nem akarok nekirontani telefonon,h hé hol a riasztó a kocsiból,ezért inkább kérdezek,de ha átvert nagyon ideges leszek...
Nekem sincs külön riasztó, amikor lezárom a központi zárat, automatikusan bekapcsol -igaz ez nem Skoda.
Próbáld ki, hogy lezárod a kocsit lehúzott ablakkal, majd várj 1-2 percet és nyúlj be az ablakon.
Ezt is kipróbálom.Vmi olyat is mondott az előző tulaj."H persze megszólal még akkor is ha közel megy hozzá 1 autó..."
Én nem értek hozzá,de majd holnap leellenőrzöm a dolgokat.
Hát 2007-ben már nem volt divat a "vinnyogós" riasztó szerencsére - utólag beépített meg talán jobb ha nincs is benne, mert csak minden értelmetlenségért megszólal.
Szerintem a gyári felállás is csak egy indításgátlóból állt, ami ugye nem vinnyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!