Lehet abból baj, ha nekimentem biciklivel egy kicsit egy autónak "tolatás" közben?
Figyelt kérdés
Reggel mentem suli előtt egy boltba,megvenni a kajámat.Épp kijöttem a boltból,és szedtem ki a biciklimet a bolt előtt lévő tárolóból,és én úgy szedem ki a biciklit,hogy hátrahúzom,és egyből fordítom is a kormányt,hogy gyorsabban megforduljak a biciklivel..nah és épp húztam hátra a biciklit,mikor egy picit nekiment az ott parkoló autónak... haverom azt mondta,aki szintúgy ott volt velem,hogy valami kis betű,ami rá volt ragasztva,lejött... Ebből lehet valami bajom?2013. máj. 8. 22:18
1/6 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam a végén... az a betű az autón volt rajta,az oldalánál*
2013. máj. 8. 22:22
2/6 anonim válasza:
ugyan
azokat a betűket darabjáért 100 forintért lehet kapni a Tescoban... most már max nem Mici lesz az autón csak Mic :D
3/6 Ágh Ferenc válasza:
Az igazán fair dolog az lett volna, ha hagysz egy cetlit a szélvédőn az elérhetőségeddel, hogy a tulaj dönthesse el, mennyi gondot jelent a sérülés! Lehet, hogy egy ilyen kis hibáért nem rohangál utánad, de legalább nem marad rossz szájíze a dolog után!
4/6 A kérdező kommentje:
A tulaj is ott volt a kocsi előtt xdd viszont kicsit nyugodt vagyok mostmár:D
2013. máj. 8. 23:00
5/6 anonim válasza:
Ha jól tudom, a lakásbiztosításhoz tartozó felelősségbiztosítás a bicajos károkozásnál is fizet. (Az egy dolog, hogy jelen esetben nem lett mérhető kár.)
6/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy alapvetően rendes fazon vagy..mert foglalkoztat a kérdés.
nem, nem lehet bajod...
..na jó, ha a kocsi tulaja valami ideges benga állat, és ott rendezi, akkor a kórházi költségek.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!