Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ránt és koppan egyet az...

Miért ránt és koppan egyet az automata váltó?

Figyelt kérdés
Ma délben sikerült hülye módon átugratni egy emelt fekvőrendőrön, azóta gázadásra egy koppanást hallok és ránt egyet az autó. Mennyire lehet komoly a probléma? Automata váltós kocsiról van szó.

2013. ápr. 30. 19:23
 1/7 anonim válasza:
Lehet egy fogaskerék elmozdult a helyéről,nézesd meg minél előbb szerintem.
2013. máj. 1. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:

A váltó nem sérülhetett.. emeld fel a kocsit, vagy állj aknára, és nézd meg, hogy a felfüggesztés, vagy valami más sérült-e. Nekem is koppan valamiért, pedig nem mentem fekvőrendőrre.

Általában valami pofofnegyszerű a probléma.

2013. máj. 1. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen ..valószinűbb a felfüggesztési probléma esetleg tartó vagy kitámasztó bak ...

Aknán lehet megtudjátok nézni...

Milyen autó is ez ?........

2013. máj. 1. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet akár váltó-,motortartó bak,de akár egy szilent is megadhadta magát,sajnos ez a mai utakon"természetes"...reméljük nem nagy a baj,de azért nézesd meg mielőbb!
2013. máj. 1. 10:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy Cadillac CTS az áldozat. Köv héten alánézetek.
2013. máj. 1. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
kiforrott váltója van, nem hiszem, hogy az csak úgy gajjra megy. A váltó alul mennyire sérült?(ha sérült)...ha nem veszti az olajat, nem lehet baj.
2013. máj. 1. 18:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma megfigyeltem, hogy kimondottan hátulról jön a koppanás, hátramenetbe téve pedig "morgás" hallatszik a hátsó kerék felől. Inkább diffi lehet a baj?
2013. máj. 1. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!