Mennyi idő egy A1-es kategóriás jogosítványt lerakni?
Derékfüggő, nekem olyan 2 másodperc, de szerintem nagypapám, aki azért már 87 éves és nem úgy mozog, mint régen, úgy 15 másodperc alatt ő is le tud rakni egy jogosítványt...
:)
Komolyra fordítva a szót, kb 2 hónap. Aztán még 3 hét még kiküldik a jogsit.. de azért csináld meg szerintem, jó lesz az márciusra. (Télen úgyse lehet jogsit csinálni)
Motorból először döntsd el, hogy milyen kategóriát szeretnél: Cross/enduró, chopper, gyorsasági a főbb irányvonalak. Utána jön, hogy mennyi pénzed van rá. Ajánlgathatok neked olyan motorokat, amik megszólalnak, de ha csak 100 ezred van rá, akkor egészen másfele kell keresgélni. Ha körülbelülre megválaszolod ezeket, tovább haladhatunk.
a gyorsasági jó :)
a pénz azért viszonylag szűkös, de fogsz találni a jót. Aprilia RS 125, Yamaha YZF R-125, Honda NSR, Rieju, Cagiva amik érdekelhetnek, olyan 10 ezer km körül.
ja és ne felejts el ruhával számolni. az se olcsó mulatság, és gyorsasági motorhoz mindenképpen szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!