Hol lehet 8 általános nélkül letenni a (B) kategóriás jogosítványt?
Sziasztok azt szeretném meg tudni hogy hol tudnám letenni a B kategóriás jogosítványt 8 általános nélkül?
Elsősorban Budapesten érdekelne a dolog,de meghallgatok mindent.
Van ötletetek?
Kell hozzá 8 általános?
Nem is hallottam erről, jó gondolom nyilván kell hogy tudjon írni meg olvasni az illető, de hogy kérik hozzá a bizit ilyenről még nem is hallottam, igaz nem ma szereztem a jogsim.
Ha nincs meg a 8 általánosod akkor csináld meg, elméletileg van esti felzárkóztató iskola ahol van erre lehetőség, és nem olyan nehéz a 8 általános.
anélkül nem lehet letenni
amikor én csináltam, akkor kellett iskolalátogatási a gimiből, mert akkor nyilván kijártam az általánost is
Elfogadnak szerintem felsőbb végzettséget is, nem muszáj az általános megléte, tehát ha van szakmunkásod mondjuk azt is elfogadhatják tekintettel erre. Ugyanis vannak olyan esetek mikor valaki nem tudja elvégezni az általánost, valami okból kifolyólag
20/F
Sehol sem szerezhetsz jogosítványt, ha nincs meg a 8 osztályod.
Beíratkozáskor (vagy az elméleti vizsga előtt) be kell mutatnod az eredeti példányt + elkérnek egy másolatot a bizonyítványról.
Nem arról van szó hogy nincs meg de az hogy van hogy vannak olyan emberek akik 4 osztállyal lerakják a jogsit!
Na ez hogy van ??
Hogy csinálják mert az öcsém szeretne menni és kérik mindenhol egyes embereknek miért nem kérik?Iskola függő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!