Sokaktól hallom, hogy sz*r a Suzuki. Akkor hogy lehet az SX4 közel 5 millió?
Az utolsóhoz szólnék. Teljesen igazad van.
Nálunk géppark: először Lada kombi, aztán mégegy. Mellé: Porsche 924, aztán 944.
Közben Lada helyett WagonR+, majd Ignis, végül SX4 (2008-óta)
Mellette: 944 helyett 911, majd helyette jelenleg is Boxster.
És a kezdetekkor még voltak VW Bogarak is. Helyette páromnak 2006 óta SwiftII.
Szóval a konklúzió:
A Suzukinál megbízhatóbb, üzembiztosabb és költségkímélőbb megoldást nem ismerek. És még a Porschéval sem ugranak össze az udvaron :)))
Mivel nem presztizselünk, hanem a Suzukikat használjuk, a sportkocsit meg én hobbiból tartom. És kaptam már mindenféle hülye beszólásokat, de leszarom őket.
Az SX4 amúgy egy kompakt crossover, szerintem teljesen jó A-ból B-be közlekedni. És nekünk is a legváratlanabb, legnagyobb bajunk a féktárcsakopás és csere volt.
10-esnek:
Hamarosan meglesz a 10 éves suzukimnak a 300 000 km. Én sokat hajtom, így igenis összehasonlítható a megbízhatósága a Mercikkel, Audikkal. A 15 000-es időszakos szervizek mindezidáig megvoltak, így olyan mintha gyári új lenne (170 km/h a vége).
SX4-esben ültem egyszer, az egyedüli hátránya a széles A oszlop.Az alapverzió jóval 5 milka alatt van. Nem lehet olyan rossz kocsi ha a céges Fiat Doblót SX4-re cserélte egy ismerősöm (a kocsit naponta használja 3-4 sofőr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!