Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokaktól hallom, hogy sz*r a...

Sokaktól hallom, hogy sz*r a Suzuki. Akkor hogy lehet az SX4 közel 5 millió?

Figyelt kérdés
Ha annyira rossz, mint ahogy sokan mondják, akkor a Suzuki miért tud eladni egy kocsit közel 5 millió ftért?

2013. ápr. 22. 07:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem sz@rok a Suzukik - bár üzemeltetési tapasztalatom nincs. Egy új SX4 pedig azért 5 milliós, mert ekkora autót ennél olcsóbban nem lehet "gyártani", akkor nem lenne rajta haszon.

Az lehet, hogy máshol az alapár ennél olcsóbb, de a kulcsrakész autó az minimum ugyanennyi lesz más márkánál is. Nemrég kipróbáltam pár konfigurátort ( a német fanok most megkövezhetnek ) és pl a Citroen C4 ami alapáron valami 2.99 misi volt, az normálisan felszerelve már túllépte a 7 millát. Oké, ha valakinek nem kell pl a bőr/félbőr, meg a sok elektromos szirszar meg a 2.0 dízel, akkor megáll az is 5 milla környékén, de ugyanolyan fapad.

Én azon csodálkozom mindig, hogy sokan mennyire ragaszkodnak az új autóhoz. Azért 5 milláért már elég tisztességes 1 max 2 éves használt autókat lehet venni, amik azért messze magasabb színvonalat képviselnek, mint az SX4.

2013. ápr. 22. 17:02
 12/37 anonim ***** válasza:
Egy új autó, csak új autó.Én is most a konfigurátorokat bújom.Érdekes szánok vannak az biztos:)
2013. ápr. 22. 17:33
 13/37 anonim ***** válasza:
Ha te nem akarsz villogni menőzni és lesza...rod mások véleményét ha megszólnak hogy suzukid van bőven megteszi az sx4-es is semmi baj a suzukikkal Az 1.9 dízelt ajánlani tudom egy jó barátomnak nagyon bevált és jócskán nagyobb belűről mint egy swift régen swiftem volt szóval tudok külömbséget tenni a két típus közöt:)
2013. ápr. 22. 19:49
 14/37 anonim ***** válasza:
Pedig 5 gurigából már milyen 6-os Mazdát lehetne venni :P
2013. ápr. 22. 19:58
 15/37 anonim ***** válasza:

% milláért 2 éves mazda 6 ot lehet veni én csak ara mondtam ha valaki annyira új autót akar nem ilyan rosz választás az sx4 sem attól hogy suzuki de érdemes várni egy fél évet mert kidobják az új sx4 és az az igéretek szerint nagyobb kényelmesebb lesz és sokal komfortosab szerintem ha valaki sx4 akar érdemes megvárni az őszt és már az új szériát venni belőle

[link]

2013. ápr. 22. 20:15
 16/37 anonim ***** válasza:
megálj utólsó leeset te követel mert látod hogy sok helyre amazda 6 írom nekem nagyon bejön a 6 mazda főleg dízelbe és 5 misiért lehet venni egy 2-3 évest belőle :)
2013. ápr. 22. 20:16
 17/37 anonim ***** válasza:

Ahogy a 2-es válaszoló (is) ír, ez az az igazi tipikus magyar rosszindulat?

Akinek kisebbségi komplexusa van az nem Suzukit vesz, hanem valami régi, használt nagy bálnát. A Suzukisok között is valóban van olyan, aki a keleti autójából átülve, érezvén a kicsit nagyobb teljesítményt mindjárt túl is értékeli magát is és a kocsiját is. De alapvetően a Suzukisok inkább paraktikus megfontolásból veszik, nekik nincs presztízsvágyuk, nem az autón keresztül élik meg a társadalmi hovatartozásukat, az autó számukra csak egy használati tárgy.

Ki találta ki azt a BULLSHIT-et, hogy az SX4 ára 5millió Ft????? A listaára valamivel a 3,1M fölött van pártízezerrel. Annyiért pedig labdába tud rúgni a kisebbekkel szemben.

A rokonságban van egy SX4, 2008 óta, én is vezettem már sokszor, semmi baj nincs vele műszakilag. Egy dolog volt bosszantó, hogy 40e alatt megette a féktárcsát, de ezen kívül semmi. Ja és nem került 5millába, pedig ez az a fajta, amin 16zoll-os könnyűfémfelnik vannak, alul körbe van műanyagozva, gyári CD, klíma, központizár, metálfény, ködlámpák stb stb.

2013. ápr. 22. 20:36
 18/37 anonim ***** válasza:
5 milliónál a 4 kerék hajtásos dízelek mozognak belőle és viszonylag jó kis 1.9 motorok vannak bene 120 lovasak és 88 kw osak magyarországra ez bőven elég
2013. ápr. 22. 20:56
 19/37 anonim ***** válasza:

bocsi tévedtem nem is az 1.9 hanem a 2.0 135 lovas 99 kw-os dízelek 5.200.000 szerintem nem rosz gépek ezek

[link]

2013. ápr. 22. 20:59
 20/37 anonim ***** válasza:

Na akkor kukkants ide az alapárakért:

[link]

Ide meg a gyári rendelhető "tartozékok" áráért:

[link]

Kicsit mazsolázol:

1.6GS ESP 4 247 000,-

metálfény 95 000,-

Hozzáadsz pár dolgot ( pl: egy qrva csomagtértálca: 50 000,- ) és meg is van az 5 guriga.

Ha nem alap SX4-et akarsz, akkor simán megvan az 5 misi.

5 miskáért szerintem egy 1-2 éves Kizashi sokkal tutibb lenne, ha lenne hozzá 2.0 dízel motor. Bár az már megint kicsit másabb kategória :)

2013. ápr. 22. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!