Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokaktól hallom, hogy sz*r a...

Sokaktól hallom, hogy sz*r a Suzuki. Akkor hogy lehet az SX4 közel 5 millió?

Figyelt kérdés
Ha annyira rossz, mint ahogy sokan mondják, akkor a Suzuki miért tud eladni egy kocsit közel 5 millió ftért?

2013. ápr. 22. 07:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

ne beszélj már hülyeséget itt egy vaci új 2.0 dízel sx4 sok extrával amit fenteb linkeltem itt az adatok hogy lásd ha már alinkemre nem kantintottál rá

SUZUKI SX4 2.0 DDiS GS CD ESP 4WD

ADATLAP

Extrákkal növelt ár: 5.199.000 Ft

Ár (EUR): 17.394 EUR

Évjárat: 2013

Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal

Kivitel: Ferdehátú

Állapot: Normál

Garancia: 3 év

Átrozsdásodási garancia: 12 év

Üzemanyag: Dízel

Sebességváltó fajtája: Manuális (6 fokozatú) sebességváltó

Hengerűrtartalom: 1956 cm³

Henger-elrendezés: Soros

Hajtás: Összkerék

Teljesítmény: 99 kW, 135 LE

Szállítható szem. száma: 5 fő

Ajtók száma: 5

Klíma fajtája: Automata klíma

Saját tömeg: 1 350 kg

Össztömeg: 1 810 kg

Csomagtartó: 270 liter

Futásidő: Újjármű

Nyári gumi méret: 205/60 R 16

Felszereltség:

ABS (blokkolásgátló) – automata klíma – állítható hátsó ülések – állítható kormány – CD-s autórádió – centrálzár – dönthető utasülések – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – full extra – függönylégzsák – fűthető tükör – fűthető ülés – HIFI – indításgátló (immobiliser) – ISOFIX rendszer – ködlámpa – könnyűfém felni – kulcsnélküli indítás – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – oldallégzsák – pótkerék – szervokormány – színezett üveg – tempomat – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ:

Autóbeszámítás lehetséges – garanciális – szervizkönyv.

Leírás:

EURO 5-ös motorral, megnövekedett teljesítménnyel: 135 LE, csökkentett fogyasztással: 5, 5l100km! Megújult belsővel és lökhárítóval, rengeteg praktikus és esztétikus újítással! Készpénzre és hitelre egyaránt megvásárolható! Metál felár: 95, 000Ft! Az akciós ár az akciós készletre érvényes! Figyelem! A hirdetéseinkben szereplő autók nem mindegyike található meg kereskedésünkben, tekintve hogy több száz autó tárolása igen költséges művelet. Nálunk készleten nem található autó megrendelése esetén a várakozási idő átlagosan 3-5 munkanap. Ha egy adott hirdetésben szereplő autó megtekintéséhez ragaszkodik, látogatása előtt telefonon győződjön meg róla, hogy az autó megtekinthető-e! Suzuki Vác

csak ametál fényért kel felárat fizetni de szerintem az meg minek én beérem egy sima kékel vagy feketével is :)

2013. ápr. 22. 22:12
 22/37 anonim ***** válasza:
Néztem ate linkedet is utólsó négy mila fölöt még abenzinesben is csak az van amiben bene a 4wd hajtás de mindegy itt senki nem mondta azt hogy nem lehet más autót veni az sx4 kívűl én csak azt mondom a kategóriában nem rosz vétel
2013. ápr. 22. 22:15
 23/37 anonim ***** válasza:
ja és ezek az árak alku képesek főleg ha kpra vesz az ember autót:)
2013. ápr. 22. 22:16
 24/37 anonim ***** válasza:

" itt senki nem mondta azt hogy nem lehet más autót veni az sx4 kívűl én csak azt mondom a kategóriában nem rosz vétel"

Nem mondtam, hogy rossz vétel :)

Az árat azért írtam, mert a #17-ben azt írták, hogy nincs 5 misi, pedig van :)

2013. ápr. 22. 22:37
 25/37 anonim ***** válasza:

Sokaktól... hmmm... érdekes...

Én csak GS felszereltségűt veszek, ez már a harmadik szutyukim.Ráadásul automata. 17 éve járok automata szuzukival, de még szervízben nem voltam.Volt egy visszahívásom, de az nem befolyásolta a minőségről alkotott véleményem.

Vehetnék más márkát, de az, hogy még soha nem robbantam le , az mindent megmagyaráz.Ezek csak egyszerűen mennek.

És mint mondtam, a GS felszereltség és a szerény 100 LE feletti teljesítmény pont elég ezért a pénzért.

Bárkinek, aki úgy kérdezi, hogy ugye ezek sz@r autók, főleg az automaták, annak mindig könnyes szemmel, bizalmasan megsúgom: borzasztó ócska,éppen csak gurul, és drága a javítása...

ettől olyan boldog...(he ez kell a boldogsághoz, ám legyen)

Neked sem javaslom.

2013. ápr. 23. 12:37
 26/37 anonim ***** válasza:
46%

"" Műszakilag egy kiforrott és eltalált autó, bármelyik Suzuki.""

Még mindig röhögök. Ezt nem gondoltad komolyan ugye?

2013. ápr. 24. 11:58
 27/37 anonim ***** válasza:
61%

"Még mindig röhögök. Ezt nem gondoltad komolyan ugye?"

Igen, komolyan lehet gondolni. A Suzuki autók tényleg problémamentes autók, műszakilag azért kiforrottak, mert akkora darabszámban adnak el belőlük, hogy ha fos lenne, nem vennék őket.

Nagyon kevésszer lehet hallani olyat, hogy egy karbantartott Suzuki autó valami nemvárt meghibásodást produkáljon. Ez hiába fáj a sok nyálverőnek, attól még igaz. Valóban nem presztízsautó, ebben a kategóriában szerintem ökörség a magas felszereltség meg mindenféle feláras nyalánkság. Ez nem arról szól. Viszont egy alapmodell klímával egy teljesen megfizethető és praktikus választás.

2013. ápr. 24. 14:50
 28/37 anonim ***** válasza:
87%

Csak azért írok mert finoman le nyálvérőztél.

Azért adtak el belőle sokat mert "ateringettét" olcsó. (ezért vettem én is.) Mert az ajtókból kispóróltak mindent. Gumit, kárpitot, lemezt, és ablakemelő mechanikát. (nem láttam még suzukit aminek ne kellett volna újraragasztani valamelyik ablakát, vitaránál 8 éves korára mind a két elsőt.) Mit magyarázkodok? Ülj bele és fakadj sírva. Folyamatosan jönnek elő belőle nyiszogó, kerepelő hangok. (jó a kerepelés a pollenszűrő teljes hiánya miatt, ugyanis ami a verébtől kisebb az simán bejön a szellőzőn. ) Idétlen az út tartása, karosszéria csak azért nem papírból van mert elázna. Jó mindent tud mit egy autónak tudnia kell, azaz gurul és csak kevés példány ázik be. Próbáld ki egyébként. Vezess le egy opellal 1000 km-t egy húzóra, majd "ússz" meg 1000 km-t suzival egy húzóra.

2013. ápr. 25. 01:11
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Nekem limitált szuzukim van, de az ülése ritka sz@r, azt meg kell hagyni...

Valóban, forddal mentem ezret egyhuzamban, és úgy szálltam ki, mintha nem történt volna semmi, a szutyukimból 100 után már fájós hát...

franc sem érti.

2013. ápr. 25. 07:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Ne nyafogjatok már. Nekem volt szerencsém régebben még ladával menni 200 km keresztúl szétrázott minket mindenünk elvolt zsibbadva ahhoz képest a suzukikban álom ülés van :)
2013. ápr. 25. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!