Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezzel már megnehezíteném egy...

Ezzel már megnehezíteném egy átlagos tolvaj dolgát és jó eséllyel másik autót választana?

Figyelt kérdés

Az autómban van gyári ultrahangos riasztó. Nyitásra, mozgásra és emelésre is riaszt.

Van benne gyári immobilizer.

Most tervezem egy váltózár beszerelését is mechanikus védelemként. Illetve egy kártyás rablásgátló rendszert is belerakatnék.

Az autó éjszaka zárt garázsban van.

Ez így már érne valamit?

2013. ápr. 21. 17:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik megértették a lényeget.

Ennél a mágnese, kapcsolós módszernél szerintem praktikusabb a kártyás megoldás.

A kapcsolót az utastérben is előbb-utóbb meg lehet találni. A kártyásnak további előnyel, hogy ha elhagyom, pinkóddal továbbra is indítható az autó, nem kell tologatni.

Nálam a kettős reteszelés aktiválja a riasztót, úgyhogy mindig kettőre zárom.

Értékeket nem szoktam az autóban hagyni. Meg általában semmilyen cuccot. Minek?

A GPS is gyári, beépített, maximum kiszerelni lehet, de ha nincs az autó biztonsági kódjával letanítva, más autóban használhatatlan lesz.

2013. ápr. 22. 08:54
 12/12 anonim ***** válasza:
9-10 vagyok, hát nekem ez volt az olcsóbb, meg ilyent cisnáltak meg helyben, de nincs kapcsoló csak egy öngyujtó és abba van beleépítve a mágnes!
2013. ápr. 24. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!