Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezzel már megnehezíteném egy...

Ezzel már megnehezíteném egy átlagos tolvaj dolgát és jó eséllyel másik autót választana?

Figyelt kérdés

Az autómban van gyári ultrahangos riasztó. Nyitásra, mozgásra és emelésre is riaszt.

Van benne gyári immobilizer.

Most tervezem egy váltózár beszerelését is mechanikus védelemként. Illetve egy kártyás rablásgátló rendszert is belerakatnék.

Az autó éjszaka zárt garázsban van.

Ez így már érne valamit?

2013. ápr. 21. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A garázst elég lenne jó zárral felszerelni.
2013. ápr. 21. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki el akarja vinni, akkor elviszi. Amúgy a riasztót, immobilizert és a kártyát rendszert kívülről nem feltétlenül lehet látni.
2013. ápr. 21. 17:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem saját garázs, hanem közös teremgarázs. Akárki azért nem tud besétálni, van kamera rendszer is, de még sem érzem annyira biztonságosnak.

Na meg nappal is ha nem vagyok otthon, valahova leparkolok pár órára, onnan is lába kelhet...

2013. ápr. 21. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Második! Tudom! Szándékosan nem úgy tettem fel a kérdést, hogy ellophatatlan-e az autóm, csak hogy megnehezíti-e a tolvaj dolgát.

Gondolom ha sokat kell vele vacakolni, feltöri, kiiktatja a riasztót, immobilizert, de még mindig nem indul sehogy, akkor inkább keres egy egyszerűbben elköthető járgányt.

2013. ápr. 21. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:

megnehezíteni meglehet ,akár apróságokkal is . Pld egy "magán akciós " rejtett kapcsolóval is ...

Elképzelhető hogy tovább állnak ...

Anno a Gsi -m ennek köszönhetően maradt meg :)

2013. ápr. 21. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyik sem védi meg attól, hogy beverjék az ablakot és elvigyék az ülésen/kesztyűtartóban hagyott/felejtett értékeket.
2013. ápr. 21. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyes őrzött garázsokból ki sem tud hajtani, mert kell hozzá kártya, vagy rfid chip biléta, csak behajtáskor nézi csak a rendszámot a rendszer.

Utcán meg a legjobb minőségű kormány és váltózár hatásos tud lenni, meg néhány átalakítás, például, hogy a motortérhez és a riasztóhoz ne tudjanak hozzáférni.

Ha nagyon bonyolult hatástalanítani ezeket, akkor legfeljebb felteszik egy trélerre és úgy viszik el az autót, de az meg nagy felhajtás lenne.

2013. ápr. 21. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
mindegyik védelem ér valamit. nem mindegyik tolvaj tudja mindegyik zárat fel törni.
2013. ápr. 21. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
én ha ott hagyom valami parkolóban az autót, akkor ezeket csinálom meg: behúzom a kéziféket, beteszem egyesbe, lezárom a kormányzárat, én van egy mágneses lopásgátló az autóba, két cuccnak kell egymás közelében lennie hogy indítsa az autót, 5 ezerért szerelték bele! és azt a mágnest elveszem onnan akkor gyújtásra lehet tenni, de hiába tekerem a kulcsot, nem indít! és utána elpaokolok minden feltűnő dolgot, és bezárom az autót, és nem csak bezárom hanem van rajta még valami retesz mód is, tehát kétszer nyomom meg a bezáró gombot!
2013. ápr. 21. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, ja és ha nincs ott a mágnes a helyén, attól még belehet indítani, egy féle módon! be kell tolni, minimum 10km/h sebességgel kell tolni, és akkor ha el van indítva akkor beindul..., ez egy olyan funkció hogy ha elhagyom akkor azért betudjam indítani, de nem hiszem hogy ha egyedül van a tolvaj akkor elkezdi tologatni..., mert macerás lenne neki, hogy tolás közben lezár a kormányzás is ha netán sikerül neki kizárni... meg stb...
2013. ápr. 21. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!