Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van 6000 eurónk, milyen...

Van 6000 eurónk, milyen családi autót vennétek?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, úgyhogy ne legyen kombi, tudjak pakolni, 2 gyerekülés férjen el hátúl.

Nem szeretnék francia autót, vagy olaszt, valami komolyabb, mégis könnyen vezethetőt.

2013. ápr. 2. 19:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A Focus tetszik, de úgy tudom, ingem- bugyim rámenne egy komolyabb gondnál, mivel a VW alkatrészek drágák, vélemények?
2013. ápr. 2. 19:38
 12/26 anonim ***** válasza:
46%

"2.vagyok a hasznaltauto.hu weboldalon az ajánlott autóim közül szerintem találsz megfelelőt!Sok sikert!"

Úgy értetete hogy nézd meg a suzukit és a yaryst a használt autó.hun azért nem linkelt :)

2013. ápr. 2. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:

két gyerek mellé gondolom kell hely a csomagtartóban.Nekem csak 1 gyerek van. 425 litert telerakok a cuccaival.

VW alkatrész sem drága.

Ford sem, és nem rossz konstrukció.Jól visszakövethető autót kell keresni,és szerelőt vinni.

Persze szinte minden autón van járulékos költség vásárlás után,és itt nem az átírásra gondolok

2013. ápr. 2. 19:42
 14/26 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 2. 19:43
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

csak annyira mint pl egy opel vektrához vagy az általam írt mazda 6-hoz

Erről jutt eszembe ott vannak a passatok is

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 2. 19:44
 16/26 anonim ***** válasza:

VW Passat, vagy a kombi Golfot is jól lehet pakolni.

Aztán ott van az Opel Astra/Vectra, Ford Focus/Mondeo. Nem tudom melyik méret lenne neked az ideálisabb, egy kompaktabb (Golf, Astra, Focus) vagy egy nagyobb (Passat, Vectra, Mondeo).

2013. ápr. 2. 19:46
 17/26 anonim ***** válasza:
de a kérdezőnek nem kell kombi utólsó :)
2013. ápr. 2. 19:51
 18/26 A kérdező kommentje:
A Passat jóóóó!
2013. ápr. 2. 19:54
 19/26 anonim ***** válasza:

A Passat sem kicsi :)Akkor jöhet az Octavia is.

Avagy focus kombi.

Kicsit "beugratós" kérdésnek érzem :))

2013. ápr. 2. 19:56
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lenne kamu a kérdésem, ha úgy érzed, akkor ne válaszolj.

Tourant néztünk, de túl nagy, a Passat valamivel hosszabb,mégis kisebbnek mutat és tetszik is, elgondolkodunk rajta.

2013. ápr. 2. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!