Családi autót vennék. Vagy egy 5 éves Honda CRV benzines 150 LE-s 110. 000 km-rel vagy egy VW Touran 1,4 TSI 140LE 60. 000 km-rel. Az áruk, életkoruk azonos. Ti melyiket vennétek?
Azt javaslom a Hondát vedd.
Vásárlás után viszont feltétlenül cseréld le az olajat. Attól függetlenül, hogy mit állít a tulajdonos!
Attól függ, hogy mire használnád.
A Toruanba biztosan elfér 3 gyerek gyereküléssel, csomagokkal. Kevesebbet eszik. Nagyon csöndes.
A honda jobb terepes, többet eszik esetleg. Ahogy néztük (beültünk hátra, gyereküléssel),kisebb a hely hátul. Motorikusan talán a Hondát mondom megbízhatóbbnak, úgy, hogy a TSI-ről nincs tapasztalatom. Szerintem 140-150LE mindenre elégnek kell lennie. Csomagot elviszi, családdal meg nem száguldozunk. Autópályás használatnál a Touran 6. sebessége mindenesetre előny.
Nekünk most jön a 3. gyerkőc. Én a Touran 1.4 TSI és a Corolla verso 1.8 szívóbenzinest néztem eddig ki.
Nem egyszerű a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!