Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A héten vettem 1 használt...

A héten vettem 1 használt robogót magánszemélytől. Van ilyenkor valami féle garancia, vagy szavatosság? Ugyanis kiderült, hogy a motorja halott. Nincs benne kompresszió.

Figyelt kérdés
Ha visszaviszem az eladónak akkor vissza kell vennie? Az adásvételiben az állapotára vonatkozóan semmit nem írtunk.
2013. márc. 29. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát de ha ebbe így hazudott, kitudja még mi baja van annak a motornak. Lehet az egész halott úgy ahogy van. Állapota se lehet valami jó 55 ezerért. Kívülről sem. Helyedben inkább másikat vennék, de úgy, hogy azt ELŐTTE jól átnézze egy jó szerelő, aki nagyon ért hozzá. Ezt meg próbáld meg eladni amennyiért tudod.
2013. márc. 29. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha megy 50-et, akkor mi a baj? Valószínűleg ha tőlem veszed, akkor én is azt mondtam volna, hogy jó, ha megy még 50-et!

Ritka az, aki egy jól működő mocin nekiáll kompressziót mérni.

Tábori tuning, mi? Nem gondolod, hogy ők ebből élnek, és érdekük, hogy minél többet fúrjanak?

Használd amíg jól megy és nem eszi le a gatyádat, aztán majd megcsináltatod!

"Lesz egy motorikusan megbízható motorom" Miért, most nem az? Ott hagyott valahol?

2013. márc. 30. 07:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Mielőtt döntenél, vigyed el még egy másik szerelőhöz is, nem ismerem "Tábori tuningot", de több vélemény sohasem árt.
2013. márc. 30. 10:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon magas az alapjárat, nem esik vissza akkor sem ha bemelegszik. És ha a motor meleg akkor nem indul be egy leállítást követően. Na mindegy kedden kiderül.
2013. márc. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!