Van egy simson sr2-m és nagyon nehezen indul tolásra benzint sehogynem kap a gyertya pedig újszelepek vannak a karbulátorba és a kompresszió is nagy a motorba, mibaja lehet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 22:11
1/8 anonim válasza:
tank, benzincsap, szűrők tiszták?
Ha a karbiról lehúzod a csövet és megnyitod a csapot a benzin csak csordogál vagy szépen folyik?
2/8 A kérdező kommentje:
Szépen föjik a benzin és ma vettem a karbiba új szelepeket és ha leszedem a karbit és oda teszem a kezem a torokhoz akkor érzem hogy jól szív és a szikra is jó már 2 karbival kipróbáltam és ezt csinálja tegnap beindult és ment is csak olyan volt 1-esbe a tögáz mint az alapjárat de hogyha egy kis benzint öntök a hengerbe és berakom a gyertyát tolok rajta egy kicsit és beindul de mihent beraknám 1 esbe lefullad röktön és ha be is indul nagyon felpörög nem tudom mért pedig a súbertű sem akadt fel benne és a gáz is vissza volt engedve
2012. okt. 31. 22:19
3/8 anonim válasza:
Karbi tuti jól van beállítva?
Farsot nem szív sehol? Kipufogó jó? Nincs eldugulva?
4/8 A kérdező kommentje:
jök de szerintem a szimeringekel lesz probléma
2012. okt. 31. 23:15
5/8 anonim válasza:
szóval levegőt vagy olajat szív.
6/8 A kérdező kommentje:
hát szerencsére még csak levegőt sziv tuti mert nincs meg szerintem a kellő nyomás a blokkba és ezért nem tud benzint színi :)
2012. okt. 31. 23:48
7/8 anonim válasza:
Hát benzint a rossz szimeringen keresztül nem is fog.
Ha a kuplung felőli rossz akkor olajat szív, ha a gyújtás felőli akkor meg levegőt.
8/8 A kérdező kommentje:
hát remélem a gyujtás felöl szívja a levegőt mert csak a fő tengelyhez vettem csapágyat meg szimeringet
2012. nov. 1. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!