Taxisok ti miért vagytok ennyire segítőkészek?
Figyelt kérdés
Ma eltört a motorom berugókarja, az akku meg le van merülve.
Vettem egy bikakábelt a tescóba, és odamentem az ott várakozó taxisokhoz. Az első azt mondja címre jött, nem tud segíteni. (oké, megértem) A második, azt mondja 2000ft-ért segít. A harmadik szintén pénzt akart kérni, és a mögötte lévő is. MI AZ, hogy tarifája van a bikázásnak? 3 percet venne el az életéből... Azt hittem legalább bennük van egy kis együttérzés.
Aztán az első vásárló aki a közelben pakolt a kocsijába nagyon segítőkész volt, mint utólag kiderült volt nála bikakábel...
2013. márc. 27. 14:43
21/21 anonim válasza:
Most erről vitatkozhatnánk napokon keresztül. Aki taxisnak megy, épp azért teszi, mert nem fix a jövedelem, nem akar beállni a sorba szaros 100 ezerért, hanem megpróbál többet kihozni és jól élni. Viszont tényleg elég nehéz. Ez amiket írtál, iszonyat nagy pofátlanság. Mármint nem tőled, a taxistól. Sötétített műszerfal, 60.. Hát ez a legalja, megérdemelte, hogy kirúgattad. Én nem vagyok taxis, ismeretségi körömben van pár, illetve amikor szervizben az autóm, taxizok, mert én bkv-ra fel nem szállok és akkor is beszélgetek erről taxisokkal, érdekel minden ami autó. Viszont... Azt nagyon utálom, mikor nagyon sokszor kb. már ordibálni kell velük, mert bemennének kis utcákba, kerülő utakon akarnának menni, illetve beakarnak menni a dugóba. Mindig én szoktam megszabni az útvonalat, akinek ez nem tetszik, mehet, hívok mást. Engem még át nem vertek, bár én többet nézem a taxiórát, mint ki az ablakon. Illetve a taxis kezét, lábát. Szájába meg csak nem veszi a kapcsolót, amivel babrálja azt a szart. De én megértem őket ezzel együtt is és sajna én is ezt csinálnám, mert a mai Magyarországon muszáj sajnos, kizárólag így lehet jól élni. Lásd politikusok például. Vagy köcsög multik... Stb. Lehetne folytatni a sort szintén napokon keresztül. De persze, hogy mindenki megpróbálja kihozni a maximumot, ki így, ki úgy. Mikor pl. kisboltban vásárolsz miért nem szidod a köcsög boltost, hogy filctollal a Tesco, Intersparnal jóval magasabb árat ír az élelmiszerre? Pedig baromi olcsón veszi ám nagykerben...!!! Ha nem ilyen fos lenne Magyarország, mint amilyen, akkor fel lennék mélységesen háborodva, de sajnos mivel ilyen a helyzet, így megértem az ilyen embereket és csak azt tudom csinálni, hogy mikor én vagyok valahol és veszek valamit, vagy kérek szolgáltatást, akkor maradéktalanul figyelek mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!