Kamasz fiúk, mennyire vagytok segítőkészek és
udvariasak utcán, buszon az öregekkel?
Figyelt kérdés
Volt már, hogy valamelyiknek önszántatokból segíttettetek?
2013. jan. 26. 14:59
1/9 anonim válasza:
Buszozni nem szoktam, héven általában át adom e hylem, de nem mindig veszem észre, hogy van egy-egy öreg néni, aki pályázik a helyemre:) HÉVre fel-le pakolni is segítek nem csak időseknek, ha nagy a csomag. Azért nem kísérek át mindenkit az úton, de igyekszem, hogy ne legyek bunkó. :)
14/F
2013. jan. 26. 15:28
2/9 anonim válasza:
Általában átadom a helyen az időseknek, de bevallom, megesett már, hogy láttam, hogy ott áll a néni, sajnáltam is, de nem adtam át a helyem... :S
Ha segítséget kérnek, útbaigazítást, persze, hogy adok, ha tudom merre van.
Mire gondolsz még?
16L
2013. jan. 26. 18:37
3/9 anonim válasza:
Öregekkel...
Te hány éves vagy? Tudhatnád, hogy nem "öregnek" mondjuk, mert az sértő, hanem idősnek.
2013. jan. 26. 20:53
4/9 anonim válasza:
semenyire. mert mogorvák még nekik áll feljebb hogy mit képzelek hogy én átadom az ülöhelyemet? tudnak ők állni maguktól is, ha meg annyira leakarnak ülni akkor maguktól leülnek.
2013. jan. 26. 23:26
5/9 anonim válasza:
engem az zavar a legjobban a nzuggerekben hogy ugy szallnak fel hogy ok a kiralyok, elvarjak hogy atadjam a helyem ugy hogy lofaszt nem csinalnak egesz nap csak ingyen utazgatnak...en meg halal faradtam megyek hazafele az edzesbol csak nem adom at a helyem.
2013. jan. 27. 01:18
6/9 anonim válasza:
Az idős hölgyeknek tényleg fölösleges átadni sokszor. Főleg mikor a banyatankjukat a másik ülésre teszik. De ha leülnél lehurognak. De idős bácsiknak mindig felajánlom, hiszen nekik sose adták át a helyet. És nem is szoktak gorombák lenni. Persze vannak mindenhol kivételek.
2013. jan. 27. 13:05
7/9 anonim válasza:
én soha nem adom át a helyemet.
2013. jan. 27. 15:00
8/9 anonim válasza:
16L te sose veszed észre ha fiúknak szól a kérdés, és mindig válaszolsz ? :DDD
2013. jan. 27. 17:22
9/9 anonim válasza:
Jó látni, hogy vannak még udvarias és normális fiúk.
Az én osztálytársaim taplók. Lány létemre rögtön felpattanok, és felajánlom a helyemet, ők meg végignézik, hogy az idős nénik állnak a buszon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!