Miért zavar ha udvariasak velem a fiúk/férfiak?
Nem tudom, engem egyszerűen zavar, hogy előreengednek a boltba a kasszánál, az ajtóba. Vagy kinyitják előttem az ajtót.
Lehet, hogy később ez meg fog változni de most nagyon zavar.
15/L
Mert érzed benne a HÁTSÓ SZÁNDÉKOT!
Ha előreengednek, bámúlhatják a HÁTSÓDAT ;)
pontosan. frusztral hogy gondolatban elképzelnek ruhanélkül, meg egyéb -mivel idegenekről van szó ezért általában- taszító dolgokat. Veled. Sajna ez természetes. Én se tudok hozzá szokni. csak elfogadni. Megfog változni, átmegy közönybe/elfogadásba, de lehet ráérzel az ízére és még élvezed is majd...
28/n
Vegyél fel jó feszülős nacit, és hímeztesd bele, hogy
"Ne nézd! Nem kirakat!"
vagy "Ne nézd, amíg nem vettél jegyet"
22:49 - haha! ez tetszett. :D
De nem tudom így elmondani, hogy miért zavar. Olyan kényelmetlenül érzem magam, engem az sem zavar ha nem engednek előre, sőt inkább mondanám, hogy csak menjen nyugodtan de az meg "bunkóság". :D
Hát igen, én se bírom, mikor előre engednek, aztán a nézésükkel szinte már teherbe ejtenek. De sajnos nem tudunk mit tenni, elfogadjuk, megszokjuk.
15/L
Hát, engem a "lányoké az elsőbbség" elvre neveltek, nem hiszem, hogy meg tudnám ezt már változtatni, de sosem gondoltam volna, hogy ez a csajoknak nem tetszik.
Nálam tehát ennek az az oka, hogy egyszerűen nem akarok eléjük tolakodni, a lányoknak legyen elsőbbségük, az már csak a kellemes a hasznossal összekötése, hogy közben nézegetem is, ha jó teste van. :D
Amúgy nem csak ilyenkor nézünk titeket, buszon, utcán is ugyanúgy... :-D A kedvencem a tömött piros hetes reggelenként, ha formás csajok közé szorulok be. :D
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!