Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Taxisok ti miért vagytok...

Taxisok ti miért vagytok ennyire segítőkészek?

Figyelt kérdés

Ma eltört a motorom berugókarja, az akku meg le van merülve.

Vettem egy bikakábelt a tescóba, és odamentem az ott várakozó taxisokhoz. Az első azt mondja címre jött, nem tud segíteni. (oké, megértem) A második, azt mondja 2000ft-ért segít. A harmadik szintén pénzt akart kérni, és a mögötte lévő is. MI AZ, hogy tarifája van a bikázásnak? 3 percet venne el az életéből... Azt hittem legalább bennük van egy kis együttérzés.

Aztán az első vásárló aki a közelben pakolt a kocsijába nagyon segítőkész volt, mint utólag kiderült volt nála bikakábel...

2013. márc. 27. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

"2000ft-ért segít"

RÖHEJ mert ha 500-at kér hát no, de 2000 az vicc.

Énszerinten ne általánosítsunk, de megértelek

2013. márc. 27. 14:49
 2/21 anonim ***** válasza:
22%

Ez teljesen normális.. Ki is rendelhetsz egy taxit bikázás miatt, fizetés ellenében. A boltban sem adnak ingyen kenyeret a szép mosolyodért! :)

És igen, az a vásárló valóban normális, segítőkész volt, hiszen akár ő is kérhetett volna egy ezrest érte, vagy csak simán megmondja, hogy "bocs haver, de nem".. :)

2013. márc. 27. 14:50
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló Budapesten egyik reggel. Nem indult a kocsim, de tudtam, hogy az akkum gyengélkedik, és már kinéztem hol veszek másikat. Tehát nem indult, de készültem erre, hogy lesz majd ilyen ezért volt nálam bikakábel és vontató kötél. 4 Taxistól is kértem segítséget, nekem pénzért se akartak segíteni, mert elromlik az ő kocsijuk (persze mondtam, hogy nem romlik el garantálom). Egy sima ott parkoló autós segített végűlis (INGYEN, NEM FOGADOTT EL SEMMIT), bikázástól egyből beindult a kocsi, mentem is akkut venni.
2013. márc. 27. 14:57
 4/21 anonim ***** válasza:
32%

"A boltban sem adnak ingyen kenyeret a szép mosolyodért! :) "

Igen, de a boltban ingyen ránézhetsz, sőt megfoghatod a zacskózott kenyeret. A kérdező se akarta elvenni örökre a taxis akksiját, csak használni 2 percig.

Rohadt szemét taxisokat szívből gyűlölöm, de az élet nagy mester, úgy hozta a sors, a karrierem, hogy minden egyes hétköznap szop@thatom a taxisokat... :) Imádom.

Én bármikor segítenék egyébként megbikázni az autódat.

2013. márc. 27. 14:58
 5/21 anonim ***** válasza:
Azér egy bebbikázás nem kenyér... Semmibe nem kerül, még pénzé... Pfff gondolom megkérdezte volna a kérdező is, h mivel tartozik, s erre egy értelmes ember azt mondja semmivel. Falub józsibá max egy sörrel. Nem 2k!
2013. márc. 27. 14:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk vannak normális taxisok is! Ezt kihagytam fentebb. Keszthelyen nyaraltunk, mivel iszogattam a kocsit otthagytam a szállónál. Sokat mászkáltunk, elkezdett esni, leintettüne egy taxist4 en. Mondta neki útbaesik a fuvar, ment haza vagy valahova magán dolog, nem emlékszem. Ingyen elvitt mindannyiunkat kb 3 km en át a szállodáig. Azaz nem kért semmit! De sörrevalót adtunk neki:)
2013. márc. 27. 15:05
 7/21 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem toltad be a motort?
2013. márc. 27. 15:25
 8/21 anonim ***** válasza:
talán mert katalizátor van rajta? azt ha betolod, tolhatod egyből a szervizbe is.
2013. márc. 27. 15:50
 9/21 anonim ***** válasza:
Sajnos én meg láttam szét robbanó aksit bikázás közben (polaritás jó volt),nem veszélytelen akció!!! Igaz már azóta bikáztam ,ingyen bér mentve!
2013. márc. 27. 17:22
 10/21 anonim ***** válasza:
13%

"...csak használni 2 percig."

Az idő pénz.. A mai világban főleg.. Hát még a taxisoknál.. Az ő életüket az idő befolyásolja. Ha késik, akkor saját magát szívatja meg! Szóval nekem ne meséld be, hogy a bikázásért parasztságból kérnek pénzt.. Jól teszik! Egy civil embernek meg nem kötelessége segíteni, ha pedig segít, akkor persze, hogy nem pénzért, mert ugye nem kötelessége segíteni. Erről részemről ennyit.

2013. márc. 27. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!